Ο ψυχαναλυτής....

Το άρθρο που ακολουθεί αποτελεί σχόλιο αναγνώστη στο : " Βρέθηκε ο "Ένοχος" της τροποποίησης...   "

Ο ψυχαναλυτής, τους έκανε και μια τελευταία ερώτηση: Αν αύριο επικρατούσε στη γη το Άγιο Πνεύμα και όχι το πνεύμα του Εμινίδη και των μάχιμων αξιωματικών της ΠΑ και άλλαζε δια μαγείας το νομοσχέδιο στην αρχική του μορφή, θα ήταν όλα τέλεια; Θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα; Θα ήταν την Δευτέρα όλα καλά στην εργασία τους; 
Τους άφησε να προβληματιστούν λίγο και ο ίδιος τους είπε ότι ΟΧΙ. Το νομοσχέδιο ήταν η αφορμή για να εκδηλωθούν και να εξωτερικεύσουν τα προβλήματα τους. Τα οποία ήταν μακροχρόνια και το ποτήρι όμως ξεχείλισε με το νέο ασφαλιστικό και την απαράδεκτη συμπεριφορά των “συναδέλφων” τους με την “λευκή” απεργία. Έτσι τους έδωσε τις τρεις λύσεις και τους είπε να αγωνιστείτε μέχρι τα πετύχετε. Αλλιώς θα τυραννιέστε σαν αυτόν που έτρεχε με το ΤΕΕ και στα δικαστήρια, για δέκα χρόνια χωρίς να βγάλει αποτέλεσμα και μετά από είκοσι χρόνια θα μαζεύεστε πάλι να λέτε για τα ίδια και τα ίδια. 
Από αύριο να αρχίσετε δράση και να μην φοβάστε. 
Αν είστε πραγματικά άξιοι να μάθετε να είστε και διεκδικητικοί!!!
Τους έδωσε δώρο και ένα αναμνηστικό, ένα βιβλίο:

 Το βιβλίο είχε σχέση με αεροπορικά δρώμενα αλλά είχε και σχέση με θάρρος:
«Κοίταξε να δεις. Έχεις ένα διαβατήριο από τον Θεό: το να έχεις θάρρος. Φρόντισε να μην το χάσεις ποτέ», μου είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
«Μην ανησυχείτε», του απάντησα. «Με αυτό γεννήθηκα και με αυτό θα πεθάνω»..
Ένας μεγάλος ηγέτης απαιτεί να έχει κοντά του μεγάλους άντρες...

Τους αποχαιρέτησε συγκινημένος γιατί του χάρισαν άλλο ένα ταξίδι και γιατί έμαθε καταστάσεις που αγνοούσε. Την όλα που έφευγαν ακουγόταν στην διαπασών από το διπλανό διαμέρισμα:
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?
You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime yo.."
καθότι ο έφηβος πιτσιρικάς άκουγε το Lose Yourself !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ψυχαναλυτής μέσα στο βιβλίο είχε βάλει επίτηδες την κάρτα της κόρης του, που μόλις είχε ορκιστεί ψυχίατρος και είχε ανοίξει ιατρείο. Είχε αναγνωρίσει ότι άμα αποτύχει η προσπάθεια τους αρκετοί από αυτούς θα την επισκεφτούν λόγω του νέου ασφαλιστικού................

Σχόλια

  1. Καλο ειναι να μπει ολοκληρο και οχι το αποσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καλυτερα τα εκοψες. Το κειμενο αξιζει ολοκληρο και οχι ενα μικρο αποσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρίστο παλικάρι βάλτο όλο και φιάξτο όπως ξέρεις εσύ!

    Από το "Σε συναντήσεις που έγιναν στην Αθήνα για τα θέματα των ΣΜΑτζήδων..." που ξεκινάει.

    Είναι συνολικά 11 σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι μου ΟΛΑ στην ώρα τους και με την σειρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριστο, εχεις τις ευχαριστιες ολων των Μηχανικων της ΠΑ καθως εισαι ο μοναδικος μπλογκερ που εχεις κατανοησει το Αυτονοντο και το δικιο των θεσεων μας. Μηπως, ηρθε η ωρα να φτιαχτει ενα μπλογκ μονο για μηχανικους με τη δυνατοτητα να δημοσιευτουν ελευθερα αρθρα σαν τον ψυχαναλυτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρίστο σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία!

    Αν μπορείς ανεβασέ το όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 10:00 συγκαλείται η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του 251 ΓΝΑ με σκοπό να συζητηθεί το θέμα του νέου Νόμου περί Ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
    http://www.esma.gr/
    Αν στις 25 Σεπτεμβριου ήμασταν 300 τωρα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ. Διαδόστε το και ετοιμαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.