Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Σταματήστε τις αερομαχίες, αρχίστε να χορεύετε "Ζορμπά" και "Ζεϊμπέκικο"

Μας πήραν στο ψιλό οι Τούρκοι

"Stop dog fighting, start dancing zorba and zeybek"

Σταματήστε τις αερομαχίες, αρχίστε να χορεύετε "Ζορμπά" και "Ζεϊμπέκικο" 

Αυτός είναι ο τίτλος σημερινού άρθρου της ΤODAYS ZAMAN .

 Γράφει μεταξύ άλλων η Zaman:

Την  περασμένη βδομάδα οι ηγέτες Ελλάδας και Τουρκίας συναντήθηκαν για ακόμη μια φορά, συζητώντας τρόπους να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Ένα θέμα στην ατζέντα ήταν να σταματήσουν τις αερομαχίες των μαχητικών πάνω από το Αιγαίο..

H Tουρκία και η Ελλάδα μπορεί να θεωρηθούν σαν μια οικονομική ζώνη. Μπορούν να εργασθούν μαζί στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερους φυσικούς φίλους από τους Έλληνες και τους Τούρκους. Θα πρέπει να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον. Όταν το κάνουν αυτό είμαι σίγουρος ότι θα είναι αχώριστοι. Είναι ώρα να σταματήσουν οι αερομαχίες και να αρχίσουν να χορεύουν μαζί  "Ζορμπά" και "Ζεϊμπέκικο" 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.