Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : "ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" !!!!

  Τρίκαλα - Ξεκίνησαν οι εργασίες για το θησαυρό του Αλή Πασά
Ξεκίνησαν το πρωί οι διαδικασίες εύρεσης του θησαυρού σε τοποθεσία που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Αγίων Θεοδώρων και Θεόπετρας, που εικάζεται πως πρόκειται για το θησαυρό του Αλή Πασά. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση κάμερας στο υπέδαφος προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει θησαυρός, σε ποιο ακριβές σημείο και σε ποια ποσότητα. Αμέσως μετά αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να ανασυρθεί ο θησαυρός. Οι εργασίες γίνονται και όχι με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, ενώ σιγά-σιγά συγκεντρώνεται κόσμος και ΜΜΕ από ολόκληρη την Ελλάδα. Εδώ και περίπου δύο μήνες, από τότε που ανακοινώθηκε το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, ο δήμαρχος Βασιλικής δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους και ανταποκριτές ξένων πρακτορείων ειδήσεων στην Ελλάδα, οι οποίοι ζητούν να μάθουν για την ανακάλυψη του τεράστιου, όπως λέγεται, θησαυρού του Αλή Πασά. Η ζωή των κατοίκων της περιοχής έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό, όπου οι συζητήσεις στα καφενεία των χωριών αφορούν μόνο την εύρεση του θησαυρού.
 
Σχόλιο:
Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι γνωρίζει που βρίσκονται οι Λίρες, έχει ακριβείς πληροφορίες..
Γι αυτό μας έλεγαν προεκλογικά "Λεφτά Υπάρχουν" τα "Λεφτά δεν είναι πρόβλημα".
Που είσαι Αλή Πασά να δεις τις Λίρες σου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.