Ποιον θα ψηφίσετε για περιφερειάρχη Θεσσαλίας;

 
Αναρτήσαμε μια δημοσκόπηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα για την περιφέρεια Θεσσαλίας.
Τα ονόματα των υποψηφίων απεικονίζονται με αλφαβητική σειρά.
Η δημοσκόπηση βρίσκεται στο δεξί μέρος του ιστολογίου, όπου και θα παραμείνει.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους/ες αναγνώστες ότι δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουν πάνω από μια φορά. 

Σχόλια

  1. Όλοι οι αναλυτές και οι οικονομικοί συντάκτες αναφέρουν ξανά και ξανά ότι ο κ Παπανδρέου μετά τις δημοτικές εκλογές και εάν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά για αυτόν, θα πάρει νέα σειρά αντιεργατικών μέτρων πολύ πιο ακραία από αυτά που έχει πάρει μέχρι τώρα. Νέοι φόροι, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις κλπ. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι για τον Ελληνικό λαό σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τις δυνάμεις που υποστηρίζουν το Μνημόνιο. Όχι λοιπόν στους ΚΟΜΙΝΗ στην Αθήνα και ΜΠΟΥΤΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη κλ. Μην αμελείτε έρχονται κρίσιμες μέρες. Τα μπλογκς πρέπει να αναλάβουν δράση για την ενημέρωση του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.