Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Θα είσαι καλό παιδί, άριστος μαθητής αρκεί με τον ρυθμό της τρόικας να κουνηθείς...


"Θα 'μαι καλό παιδί..." περιμένουν να ακούσουν στις Βρυξέλλες
Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της Ελευθεροτυπίας, που αναφέρει:
"Η κατά γράμμα, λοιπόν, εφαρμογή του Μνημονίου είναι το κλειδί για την ανταμοιβή της κυβέρνησης, δηλαδή την αποδοχή της επιμήκυνσης της αποπληρωμής, όπως επισημαίνουν πηγές της Επιτροπής. Όταν περί τα τέλη του 2011 αποδειχθεί ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε πιστά το Μνημόνιο, χωρίς παρεκκλίσεις, με τα σημερινά ή τα πρόσθετα μέτρα, τότε η επιβράβευση θα είναι η αποδοχή της επιμήκυνσης της αποπληρωμής πέραν του 2016. Αυτή είναι και η θέση της Γερμανίας, η οποία έχει φυσικά την πρώτη φωνή στην ευρωζώνη.
Η κυβέρνηση γνωρίζει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις, ιδίως τελευταία με το γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, αλλά και πριν, στις συζητήσεις με την τρόικα, τη μετ' απαιτήσεων υπόσχεση των εταίρων και αρχίζει και καλλιεργεί το κλίμα. Εκλογές έρχονται..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.