Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Έρχονται οι εξωγήινοι!


Για όσους δεν το γνωρίζουν την προηγούμενη εβδομάδα ο ΟΗΕ όρισε πρέσβη για τους... εξωγήινους! Τι έγινε; Συμβαίνει κάτι που δεν μας το έχουν πει ή η κρίση είναι τέτοια που οι άνθρωποι έχουν πλέον εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους στο υπερφυσικό; Αν μη τι άλλο η απόφαση αυτή δίνει νέα ώθηση στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Αν πάντως είναι να το ρίξουμε στους εξωγήινους, εμείς οι Έλληνες έχουμε και άλλα σενάρια για να «παίξουμε»: Τον μαρμαρωμένο βασιλιά, τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Ελ.
Είμαστε έτοιμοι για όλα. Μπορούμε ακόμη και να φανταστούμε τη σκηνή που οι εκπρόσωποι των εξωγήινων εισέρχονται στην αίθουσα του ΟΗΕ και οι εκπρόσωποι των Εθνών όρθιοι χειροκροτούν τα πράσινα ανθρωπάκια. Τύφλα να έχει ο Σπίλμπεργκ.
Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι, αλλά σίγουρα είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύουμε ότι μόνοι μας διαφεντεύουμε αυτό το απέραντο σύμπαν. Επίσης, είναι γεγονός ότι εκ των υστέρων μαθαίνουμε πράγματα που οι κυβερνήσεις μας τα κρατούν κρυφά επί σειρά δεκαετιών. Κι από την άλλη πλευρά, ακόμη κι αν δεν υπήρχαν εξωγήινοι, η βιομηχανία που ζει από τις έρευνες στο διάστημα θα έπρεπε να τους «εφεύρει».
Ας πούμε, όμως, ότι υπάρχουν κι ότι κατεβαίνουν αύριο στη γη. Έχετε σκεφτεί πόσα πράγματα απ’ όσα θεωρούμε σήμερα ως δεδομένα θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή και άλλα θα μας φανούν τόσο μικρά και ασήμαντα; Υπάρχει Θεός; Πόσο πλούσιος είναι ο Γκέιτς; Θα περικόψει η κυβέρνηση τους μισθούς; Είναι καλός προπονητής ο Νιόπλιας; Θα ανέβει το δολάριο;
Δεν ξέρω για σας, αλλά εμάς η «είδηση» του διορισμού πρέσβη για τους εξωγήινους μας εντυπωσίασε. Το έκανε ο ΟΗΕ και όχι ο Λιακόπουλος. Ώρα είναι τώρα να μας πουν ότι δεν υπάρχει κρίση! Ότι όλα αυτά που ζούμε δεν είναι παρά μία εικόνα από το παράλληλο σύμπαν, τρίτο παράθυρο δεξιά. Όλα να τα περιμένουμε στις μέρες που ζούμε. Ο κόσμος μας είναι αλλοπρόσαλλος και εμείς απλοί θεατές του έργου που κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει για μας πριν από εμάς...
(του Θανάση Μαυρίδη - capital.gr)

Σχόλιο :Προτείνω να διορίσει ο ΟΗΕ τον Κ.Παπανδρέου πρέσβη για τους εξωγήινους.


Αν μιλήσει σε πράσινα ανθρωπάκια για την πράσινη ανάπτυξη, για τα πράσινα τέλη την πράσινη Τίνα και γενικώς για πράσινα άλογα θα γίνει εύκολα φίλος τους.
Θα τους πεί και για την μεσογειακή διατροφή που κολλάει παντού. Στους Κινέζους, στους Αμερικάνους, στο Καταρ, στη Λιβύη, γιατί όχι και στο Σύμπαν και στο Υπερπέραν?


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/10/blog-post_463.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.