Πρωτοβουλία - σταθμός του Πάνου Καμμένου: Ο Χριστοφοράκος ενώπιον των Ελλήνων πολιτών!

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/jpg_303-txt.jpg?w=300 

"...αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να απολογηθούν ενώπιον των Ελλήνων πολιτών. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα τους μεταφέρω εγώ τις ερωτήσεις σας"!
Από την αρχή των λειτουργιών της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens ο Πάνος Καμμένος ήταν ο βουλευτής που έθεσε τον φρενήρη ρυθμό κάνοντας την τη μοναδική εξεταστική που έβγαλε στην επιφάνεια (επιτέλους) τα ανομήματα πολιτικών, διοικητών, μεσαζόντων και λοιπών παραγόντων του δημοσίου βίου. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Γιούνκερ που ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την διαχρονική μας θέση, δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που δεν έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση της Siemens είναι ο μοχλός που εκκίνησε το Γερμανικό πλιάτσικο εις βάρος της Ελλάδας. Το μέγα σκάνδαλο της μεταπολίτευσης που ολοκληρώνεται τώρα από τα ίδια πρόσωπα με την εφαρμογή του περιβόητου μνημονίου.
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, πήρε μία πρωτοβουλία - σταθμό για τη σύγχρονη δημοκρατία.
Με απόφαση της εξεταστικής, την ερχόμενη εβδομάδα, κλιμάκιο βουλευτών θα επισκεφθεί την Γερμανία για να ανακρίνει, παρουσία Έλληνα και Γερμανού εισαγγελέα, τα πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης: Τους κυρίους Χριστοφοράκο,Σίκατσεκ και Κούτσενροϊτερ μαζί με τον πρόεδρο της Siemens και τον Υπεύθυνο διαφάνειας της εταιρείας.
Μεταξύ των βουλευτών που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα, ίσως η μέγιστη τιμή από την στιγμή που το Ολυμπία ξεκίνησε τη λειτουργία του:
Προς την Σ.Ο. Του Ολυμπία
Φίλοι του Ολυμπία, από την πρώτη στιγμή σταθήκατε παραστάτες στον αγώνα για εξιχνίαση των σκοτεινών πτυχών της υπόθεσης Siemens, δημοσιεύοντας ακόμα και τα πρακτικά των συνεδριάσεων σε αντίθεση με τα μεγάλα ΜΜΕ που πέρναγαν μεγάλες αποκαλύψεις στα "ψιλά". Δώσατε την απαιτούμενη βαρύτητα και συνεισφέρατε από την πλευρά σας με αποκαλύψεις που βοήθησαν στο έργο μας που αποσκοπεί στον εντοπισμό όλων των προσώπων που πλούτισαν εις βάρος της χώρας και των πολιτών. Εξ' ίσου σημαντική ήταν η συνεισφορά και το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας γι' αυτό και θέλω τη συμβολή σας ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε Έλληνα πολίτη που ενδιαφέρεται να καταθέσει της ερωτήσεις που θέλει να θέσει στα πρόσωπα που θα εξετάσουμε την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία. Σας υπενθυμίζω ότι τα πρόσωπα αυτά είναι:
  • Ο κύριος Μιχάλης Χριστοφοράκος (σσΟ: Δεν χρειάζεται συστάσεις)
  • Ο κύριος Ράινχαρντ Σίκατσεκ (σσΟ: Διαχειριστής των "μαύρων" ταμείων της μητρικής εταιρείας)
  • Ο κύριος Μίχαελ Κούτσενροϊτερ (σσΟ: Οικονομικός διευθυντής της μητρικής στον κλάδο σταθερής τηλεφωνίας)
Καθώς επίσης ο πρόεδρος της εταιρείας και ο υπεύθυνος της σε θέματα διαφάνειας. Η εξέταση των ανωτέρω θα γίνει από τα εξουσιοδοτημένα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της βουλής, παρουσία Έλληνα και Γερμανού εισαγγελέα. Κανονικά αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να απολογηθούν ενώπιον του Ελληνικού λαού. Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, το αμέσως επόμενο βήμα είναι να καταθέσετε τις ερωτήσεις σας, εσείς, οι αναγνώστες σας και τα blogs ώστε να τις θέσω εγώ μαζί με τις δικές μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι προσωπικές στον κάθε έναν από τους εξεταζόμενους και να μου τις αποστείλετε μέχρι την Κυριακή το απόγευμα ώστε να υπάρχει χρόνος να μεταφραστούν και να ταξινομηθούν.
Τέλος, επειδή διάβασα κάποια σχόλια στο παρελθόν σχετικά με το θέμα αμοιβής των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική, να διευκρινήσω ότι όλοι οι συνάδελφοι που μετέχουν στην επιτροπή δεν έχουν λάβει ούτε ένα Ευρώ, με ομόφωνη απόφαση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εξεταστικής.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στον αγώνα σας.
Πάνος Καμμένος
Εννοείται ότι θα εκμεταλλευθούμε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία τόσο εμείς, οι αναγνώστες μας αλλά και τα blogs.
Απλές οδηγίες:

  1. Οι ερωτήσεις σας θα πρέπει να σταλούν εως αύριο Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympianspirit@gmail.com
  2. Οι ερωτήσεις σας να είναι σύντομες και προσωπικές σε κάθε έναν από τους εξεταζόμενους.
  3. Στον τίτλο του e-mail θα πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα ο αποδέκτης της ερώτησης: π.χ. "ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ".
  4. Όσοι θεωρείτε ότι δεν έχετε τα απαραίτητα στοιχεία για τις ερωτήσεις σας, ανατρέξτε στην ενότητα SIEMENS Εξεταστική 2010 και αναζητήστε στοιχεία με λέξεις - κλειδιά τα πρόσωπα που αναφέρονται, ώστε να αντλήσετε πληροφορίες.
  5. Ερωτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο τύπου "Κάθαρμα Χριστοφοράκο όταν έδινες στο λαμόγιο τον Θόδωρο τη βαλίτσα... σήμερα η σχολή τυφλών κλείνει για το μισό περιεχόμενο της" είναι απολύτως αιτιολογημένες αλλά δυστυχώς θα λογοκρίνονται.
  6. Η ανωνυμία όλων αυτών που θα συμμετέχουν είναι εγγυημένη, όπως και το δικαίωμα της ΕΠΩΝΥΜΗΣ παρέμβασης ιδιαίτερα εάν πρόκειται για Blogs.
Αναμένουμε τις ερωτήσεις σας εως αύριο το απόγευμα ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ αλλά στο email. Ας τους δώσουμε ένα αξέχαστο μάθημα. Κύριε Καμμένε, να σας δώσουμε για άλλη μία φορά συγχαρητήρια, ΚΟΣΜΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ σε πολύ δύσκολες στιγμές απαξίωσης του πολιτεύματος.

Σχόλια