Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Ο πράσινος Παπασπύρου έκανε τη δήλωση της ημέρας... αλλά δεν ακούστηκε πουθενά

Σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο περιφεριάρχη Αττικής κ. Μητρόπουλο πρότεινε να καταψηφίσουν οι πολίτες το Μνημόνιο! Και συνέχισε για να το αμβλύνει λίγο...

Είμαστε σε μια πραγματικότητα που πλήττονται ευρύτερα δικαιώματα και πλήττονται μέσα από την στόχευση, προσβλητική και απαράδεκτη, σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων η οποία θέλει να μειώσει το ρόλο των δημοσίων υπηρεσιών, να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των δημοσίων αγαθών. Εμείς δίνουμε έναν αγώνα, δεν δίνουμε γραμμή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ο κάθε πολίτης – κι εκεί έχουμε σεβασμό και εμπιστοσύνη – θα πρέπει να δει τις θέσεις που εκφράζει ο κάθε συνδυασμός, γιατί είναι η ώρα η δικιά του,

θα πρέπει να προασπίσει εργασιακά, μισθολογικά ασφαλιστικά, αλλά πρώτα απ’ όλα κοινωνικά δικαιώματα. Αυτά που δημιουργούν τον αρμό αλληλεγγύης στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό είχαμε μια πολύ καλή ανταλλαγή απόψεων με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» που έχει ανθρώπους και από το μαζικό κίνημα και από τους κοινωνικούς αγώνες και θεωρούμε ότι όλες αυτές οι δυνάμεις στην ευρύτερη προσπάθεια, στον ευρύτερο αγώνα αναχαίτισης της πτώσης του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών, δηλαδή με ανάγκες του 2010 να πορευόμαστε στη ζωή με όρους της δεκαετίας του ’70, είναι σημαντικές , ήταν αλληλέγγυες το προηγούμενο διάστημα, θα είναι αλληλέγγυες και στο επόμενο.

Αν το έλεγε ας πούμε ένας άλλος από άλλο κόμμα (ο νοών νοείτω), τι θα γινόταν απόψε στα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

10 μέρες ασχολούνταν με τις δηλώσεις του "δρακουμέλ". Για αυτή τη δήλωση τσιμουδιά παντού...
Ετσι είναι τα καθεστώτα, δε μας κάνει καμμία εντύπωση.

Υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο. Μήπως του είχαν τάξει κάτι του ανθρώπου και δεν το πήρε; Το μέλλον θα δείξει. Που ξέρεις όλοι αυτοί οι εργατοπατέρες "καταντούν" στη χειρότερη, Υπουργοί.
ypotheto.blogspot.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.