Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

«Ληγμένη....υπευθυνότητα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας!»

Παραστατικά προμηθειών και όλα τα στοιχεία που αφορούν όλες τις παρτίδες ληγμένων γιαουρτιών -παλαιότερες και νεότερες- που προμηθεύθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ζητά ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος με Ερώτησή του και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων τα τέσσερα (4) τελευταία χρόνιαπρος την Υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Ο κ. Νικολόπουλος έκανε αυτή την πολιτική παρέμβαση εξαιτίας του γεγονότος ότι τον Αύγουστο 2010 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, έγινε διανομή σε ασθενείς και συνοδούς, ληγμένων γιαουρτιών από τις 30 Ιουλίου 2010, με αποτέλεσμα αρκετοί που δεν το αντελήφθησαν και τα κατανάλωσαν να εμφανίσουν συμπτώματα διάρροιας και εμετού!!!!.
Ασθενείς και συνοδοί διαμαρτυρήθηκαν προς τους υπεύθυνους του νοσοκομείου, οι οποίοι απάντησαν ότι θα διερευνήσουν το γεγονός.
Δυστυχώς όμως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, διότι διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει μεγάλη παρτίδα γιαουρτιών και άρα η Διοίκηση οφείλει να δώσει απαντήσεις.
Ο κ. Νικολόπουλος ζητά, μεταξύ άλλων, από την Υπουργό να απαντήσει. Πότε αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα προϊόντα και γιατί «ξεχάστηκαν» στα ράφια των ψυγείων. Αντικαταστάθηκαν αδαπάνως ή αγοράσθηκαν νέα. Οι προμήθειες πώς εξασφαλίζονται. Με ποιες διαδικασίες και μπορεί να είναι μόνο από συγκεκριμένο έμπορο. Τέλος, με ποιον σχεδιασμό και προγραμματισμό γίνονται οι παραγγελίες.


http://nikosnikolopoulos.gr/ligmena.nosokomio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.