Ο "ψυχαναλυτής ΙΙ "

Ενώ όλοι νομίζαμε ότι Ο "ψυχαναλυτής.... "  είχε ολοκληρώσει το έργο του, μάλλον είχε και κάτι ακόμη να μας πει.
Ο ψυχαναλυτής ήθελε να τελειώσει την αποστολή του, δίνοντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση του προβλήματος, καλύπτοντας όλες τις πτυχές και όλους τους εμπλεκόμενους με το θέμα.
Έτσι σας παρουσιάζω σήμερα το δεύτερο και τελευταίο μέρος.

Εμείς αγαπητοί μου φίλοι μπορεί να "έχουμε μάτια και να βλέπουμε"...
Αλλά καλό θα ήταν όμως ...

«ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω»

Υ.Γ
Το Blog δεν συμφωνεί απόλυτα και με όλα τα αναγραφόμενα (που είναι σχόλια αναγνώστη) και δεν μπορεί να κρίνει τον "ψυχαναλυτή" γιατί δεν είναι "ειδικό..."

Σχόλια

  1. Διαβάστε τον Ψυχαναλυτή ΙΙΙ
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/11/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είσαι του ΔΝΤ οι πόρτες είναι ανοιχτές... Αν είσαι της ΣΜΑ "τρως πόρτα" !!!

    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/11/blog-post_3507.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.