Παραδέχθηκε ο Γιούνκερ ότι ο Παπανδρέου του είπε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα... αλλά οι ΠΑΣΟΚοι συνεχίζουν τον αποπροσανατολισμό!


Γιούνκερ:«Εννοούσα τον Γ. Παπανδρέου»Ο κ. Γ. Παπανδρέου ήταν τελικά ο πρωθυπουργός που μίλησε για τα προβλήματα της οικονομίας και την «διεφθαρμένη χώρα» στον πρόεδρο του Eurogroup, σύμφωνα με επίσημη απάντηση του κ. Γιούνκερ.

Παρά τους ισχυρισμούς του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ότι δεν αναφερόταν στον κ. Παπανδρέου ο πρόεδρος της Ευρωζώνης, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και δεν υπάρχει πλέον χώρος για παρερμηνείες.

«Ο κ. Γιούνκερ δεν αναφερόταν σε συνομιλία του με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, αλλά υπενθύμισε (ο κ. Γιούνκερ) ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δήλωσε δημόσια ότι η Ελλάδα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς, τη στιγμή που είχαμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της κρίσης των δημόσιων οικονομικών της Ελλάδας, δηλαδή το 2009», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κ. Γιούνκερ στο «Ελεύθερο Τύπο».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ερώτηση που έθεσε η εφημερίδα δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απλά τέθηκε το ερώτημα για το αν μίλησε ο κ. Γιούνκερ με Έλληνα πρωθυπουργό και πότε και αν αυτός του είπε πώς κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα.

http://www.hbnews.gr/permalink/40394.html
Δεξί Εξτρέμ: Παρόλα αυτά οι ΠΑΣΟΚοι συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν και να μιλάνε για Καραμανλή και "βόμβα στην πόρτα της Ρηγίλης"!!!!

Σχόλια