Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Ο ψεύτης και τα παπαγαλάκια, την...πρώτη μέρα χαίρονται

Το θέμα που δημιουργήθηκε προχτές με τη δήλωση του Γιούνκερ, φαίνεται να μαζεύεται άρον άρον και να κλείνει, αφού οι μάστορες της δημοσιογραφικής απάτης, αναδιπλώθηκαν μετά την παραδοχή Γιούνκερ, ότι ο πρωθυπουργός που μίλησε για διεφθαρμένη χώρα ήταν ο εκλεκτός τους, Γ. Παπανδρέου.

Έπρεπε λοιπόν να βλέπατε σήμερα πόσο ξετσίπωτα οι MEGAλοι «δημοσιογράφοι», προσπαθούσαν να υποτιμήσουν τη δήλωση Γιούνκερ ενώ μόλις προχτές την χαρακτήριζαν σημαντικότατη, πόσο περίτεχνο «στρίβειν δια του αρραβώνος» έκαναν, προσπαθώντας να ξελασπώσουν τον απίθανο ηγετίσκο που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα.

Πόσο ξεδιάντροπα πάσχιζαν να «κατεβάσουν» το θέμα, πόσο αξιολύπητοι γινόντουσαν.

Ενώ προχτές το βράδυ έβγαζαν κορώνες, κραύγαζαν και φωτογράφιζαν τον Καραμανλή, σιγοντάροντας τον υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου που με δήλωσή του έδειχνε κι αυτός τον πρώην πρωθυπουργό.

«Πέταξαν» και τον υπέργηρο, κακεντρεχή και πάντα χρήσιμο σε τέτοιες δύσκολες στιγμές (παλιά του τέχνη κόσκινο) Κ. Μητσοτάκη, να βγάλει όση χολή του απέμεινε κατά του Σαμαρά και έδεσε το γλυκό.

Έτσι ενημερώνεται ο κόσμος σήμερα.

Αλλά πέρα απ’ αυτό υπάρχει θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, έδωσε ρεσιτάλ (μικρο) πολιτικής εκμετάλλευσης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς, χωρίς όμως να γνωρίζει (!!) , ότι ο πρωθυπουργός που εννοούσε ο Γιούνκερ, ήταν ο Καραμανλής.

Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και σήμερα βρίσκεται εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα.
Η στοιχειώδης πολιτική ευθιξία επιβάλλει, στην καλύτερη περίπτωση, δημόσια συγγνώμη ή παραίτηση.
Αλλά πολιτικός που διαθέτει ευθιξία και αξιοπρέπεια δεν ψεύδεται εις γνώση του σε επίσημη press conference. e-parembasis.blogspot.com

 
http://dexiextrem.blogspot.com/2010/10/blog-post_4713.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.