ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

«Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών για την Θεσσαλία»

-Υπ. Αντιπεριφερειάρχες: η αντινομάρχης Ρένα Καραλαριώτου (Λάρισα), ο δήμαρχος Αρτέμιδας Δημήτρης Αλεξόπουλος (Μαγνησία), ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Χρήστος Μιχαλάκης (Τρίκαλα), και το μέλος του ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Βασίλης Τσιάκος (Καρδίτσα)

-Κ. Αγοραστός: «Επιλέξαμε την Ανάβρα, την κοινότητα – πρότυπο με 0% ανεργία, για να συμβολίσουμε αυτό ακριβώς: ότι στόχος μας είναι να εξελίξουμε την Θεσσαλία σε περιφέρεια – πρότυπο»
«Ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς, ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό» χαρακτήρισε τους τέσσερις υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Κατά τη γνώριμή του πλέον τακτική, ο κ. Κ. Αγοραστός επέλεξε μια περιοχή με έντονο συμβολισμό για να ανακοινώσει τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και το όνομα του συνδυασμού του σήμερα το απόγευμα: πρόκειται για την κοινότητα Ανάβρα Μαγνησίας, την κοινότητα – φαινόμενο στην Ελλάδα αφού έχει 0% ανεργία και διατηρεί 700 μόνιμους κατοίκους σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στις δυτικές πλαγιές της Όθρυος.
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας Ανάβρας, παρουσία του προέδρου της κ. Δημήτρη Τσουκαλά και πολλών κατοίκων, ο κ. Κ. Αγοραστός ανακοίνωσε ότι υποψήφιοι περιφερειάρχες του συνδυασμού του είναι:
-Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας: Ειρήνη (Ρένα) Καραλαριώτου, Αντινομάρχης Προγραμματισμού, Οικονομικών, Πολεοδομίας και Ανάπτυξης Λάρισας, Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Master Business Administration of Illinois
-Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας: Δημήτρης Αλεξόπουλος,
Δήμαρχος Αρτέμιδας, Απόφοιτος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
-Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων: Χρήστος Μιχαλάκης,
Νομαρχιακός Σύμβουλος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ), υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Τρικάλων
-Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας: Βασίλης Τσιάκος,
Μέλος ΔΣ Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), πρόεδρος ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή.
Παρουσιάζοντας τους αντιπεριφερειάρχες ο κ. Κώστας Αγοραστός υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«Με μεγάλη χαρά παρουσιάζω εδώ στις πλαγιές της Όρθρυος, στην κοινότητα – πρότυπο, την Ανάβρα, τους 4 υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μας, τους 4 στενούς συνεργάτες μου. Θέλω να σας εξομολογηθώ ότι η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού υπήρξαν πολλές, μα πάρα πολλές, εξαιρετικές υποψηφιότητες και στους 4 νομούς. Σ’ όλους αυτούς απευθύνω και δημόσια τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες. Αυτό το πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον για προσφορά δείχνει αν μη τι άλλο την ακλόνητη πίστη στη νίκη του συνδυασμού μας και φανερώνει ότι η Θεσσαλία έχει αποφασίσει να πάρει στα χέρια της το μέλλον της.
Για τη Ρένα, τον Δημήτρη, τον Χρήστο και τον Βασίλη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια αφού «μιλούν» γι’ αυτούς η διαδρομή και η προσφορά του καθένα τους στην τοπική κοινωνία. Άλλωστε, ας μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι οι ίδιοι οι πολίτες κάθε νομού τους επέλεξαν για υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες ψηφίζοντας τους επί σειρά ετών και αναθέτοντάς τους νευραλγικές θέσεις τόσο στην αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών όσο και σε κοινωνικούς φορείς.
Αυτό που θέλω και σήμερα να τονίσω είναι ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας.
Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους.
Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς.
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Γι’ αυτό και σήμερα εδώ στην Ανάβρα όλοι εμείς οι 5 μια δέσμευση αναλαμβάνουμε: Να λειτουργούμε ως ομάδα,
ομάδα νίκης,
ομάδα δουλειάς,
ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.
Ως ομάδα μαζί με όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας.
Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών.
Κι επιλέξαμε την Ανάβρα, την κοινότητα – πρότυπο στη χώρα μας, για να συμβολίσουμε αυτό ακριβώς: ότι στόχος μας είναι να εξελίξουμε την Θεσσαλία σε περιφέρεια – πρότυπο. Σε περιφέρεια που αξίζει να ζεις. Σε περιφέρεια που ανοίγει δρόμους στο μέλλον. Σε περιφέρεια που κάνει υπερήφανους τους Θεσσαλούς».

Σημειώνεται ότι η κοινότητα Ανάβρας Μαγνησίας, μια περιοχή που σήμερα διαθέτει αιολικό πάρκο (το οποίο της εξασφαλίζει ετήσιο εισόδημα 100.000 ευρώ περίπου), περιβαλλοντικό - πολιτιστικό πάρκο έκτασης 240 στρεμμάτων, πρότυπες κτηνοτροφικές υποδομές που στεγάζουν το χειμώνα (όταν η Ανάβρα αποκλείεται από τα χιόνια) 25.000 ζώα, πρότυπο σφαγείο, διώροφο πάρκινγκ 60 θέσεων, γυμναστήριο εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, άψογο νηπιαγωγείο και δημοτικό, αγροτικό ιατρείο (πάντοτε στελεχωμένο), αναρριχητικά κέντρα, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, ακόμη και σπίτια που φιλοξενούν τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα σχολεία και τους αγροτικούς ιατρούς.

Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.