Κλείστε ΟΛΟΙ τις τηλεοράσεις αύριο.Πείτε ΟΧΙ στη διακαναλική

Αυτό να κάνουμε ΟΛΟΙ αύριο..
Κανένας να μην δει τον μονόλογο του πρωθυπουργού.
Να την δουν μόνοι τους, τα κανάλια και η Κυβέρνηση.
Πείτε ΟΧΙ στην διακαναλική.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στην κυβέρνηση του Μνημονίου.

Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια Αριστο για το μηνυμα που στελνεις. Μου θυμιζει το καψιμο (κατα αντιστοιχια) των βιβλιων στη ΝΑΖΙστικη Γερμανια. Αλλα τι να περιμενεις απο κομματικα τυφλωμενους.
    ΥΓ Μην τολμησεις αυριο και γραψεις οτιδηποτε για τη διακαναλικη αφου δεν θα την δεις εσυ και οι ομοιοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε,
    δεν είναι απαραίτητο να δω την διακαναλική στην τηλεόραση, για να σχολιάσω.
    Θα δημοσιευτεί και στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω εχεις και χιουμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα μη δωσω ακροαματικοτητα στον αλήτη το Τζεφρυ, και τα κ@λοκάναλά του, πάμε καλά??
    Ας τη δει ένας μονος του και ας τη βγαλει στο διαδικτυο για ολους τους υπόλοιπους.
    Στην τελικη δεν χρειαζεται και να τη δουμε, γνωρισουμε πολυ καλά τον εκβιασμό που θα μας κάνει: "Ή ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ Ή ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ"
    (σκύψε ευλογημένη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός νορμάλ και λογικός άνθρωπος θα πάρει στα σοβαρά έναν σεσημασμένο απατεώνα της πολιτικής και ψεύτη?Θα τραγουδάει και θα κλαυσοκλαίει μόνος του στο γυαλί και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις μπαρούφες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ξέρω ότι η έξοδος από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά.Όταν πάει κάποιος πίσω απο τη κάλπη καλό είναι πριν βάλει ότιδήποτε,ας καθήσει λίγα δευτερόλεπτα να σκεφτεί,να θυμηθεί τα παιδιά του και το μέλλον τους που προδιαγράφεται όχι απλά ζωφερότατο αλλά πίσσα μπροστά του,να θυμηθεί τη νεολαία που κατά δεκάδες τώρα και χιλιάδες αργότερα θα πάρει το δρόμο της ξενιτειάς,νέοι πολύτιμοι και το μέλλον της Ελλάδας θα φύγει για πάντα στο εξωτερικό αιμοδοτώντας ξένους με ανθρώπινη ενέργεια που έχει ανάγκη η Ελλάδα, αιμορραγώντας η Ελλάδα.,από τους διεφθαρμένους που δε διαχειρίστηκαν χρηστά τα ελληνικά πράγματα.Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη από άλλο χώρο αλλά δε θα το κάνω προτιμώ εντελώς ανώνυμα να πω ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση έστω και τέτοιας εμβέλειας θα δώσει το έναυσμα,και θα λύσει τα χέρια του εφιάλτη να λύσει πολλά εθνικά προβλήματα εις βάρος της χώρας μας.Έτσι καλό είναι αυτό να το έχει ο καθένας υπ όψη του,ο Παπανδρέου αποτελεί για την Ελλάδα η χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να υπάρχει σε μια χώρα καταχρεωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναζιστική δεν είναι η προτροπή του Aristou. Ναζιστική είναι η διακαναλική συνέντευξη. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου "Τσαουσέσκου", μονοπωλούσε το καθεστώς τα ΜΜΕ. Φασισμός είναι το να μην έχω επιλογή να δω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Φασισμός είναι το να μην μπορεί να συγκριθεί η τηλεθέαση της διακαναλικής ούτε με ένα b-movie ιδιωτικού καναλιού. Φασισμός είναι το να μου στερείς την ΕΠΙΛΟΓΗ. Επομένως στη συγκεκριμένη περίπτωση η παρότρυνση του Aristou είναι απλά μία δημοκρατική διέξοδος. Είναι η αναζήτηση κάποιας επιλογής απέναντι σε μια φασιστοκρατούμενη αντίληψη, ότι καλά και σώνει όλα τα κανάλια που εκπέμπουν στο δημόσιο ραδιο-φάσμα πρέπει να προσφέρονται στην υπηρεσία του "αυτοκράτορα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.