Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Πώς καταλαβαίνουν την λέξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μερικοί πολιτικοί;;;

Θα ήθελε πολύ να ξεχάσει (και να ξεχαστεί...) το χθεσινό Debait μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Πειραιά ο κ. Μίχας ...

Εκτός από την
ήττα που υπέστη από τον κ.Χ''Νικολάου όταν τον χαρακτήρισε εμμέσως "μικρού πολιτικού αναστήματος" , ενώ αμέσως μετά τον "ξεμπρόστιασε" λέγοντας δημοσίως ότι σε προηγούμενη εκπομπή έβαζε όρο γα να εμφανιστεί να μην είναι και ο κ. Φασούλας ...

Χάνοντας την ψυχραιμία του ο κ.Μίχας
έτρωσε βαριά και την αξιοπιστία του ΜΟΝΟΣ του !!!

Παραδέχθηκε δημοσίως  πως έθεσε "βέτο" στην υποψηφιότητα Φασούλα λέγοντας πως "Ναι, σε κομματικές συγκεντρώσεις είπα πως αφού ο Παναγιώτης κρίθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι δεν κερδίζει τον Πειραιά, δεν γίνεται να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια".

Δεν λέω ,
"ο κόσμος το χε τούμπανο" και ήταν κοινό μυστικό ακόμα και σε μη κομματικούς αυτό το βέτο , αλλά στις 11/10/2010 είχε βγάλει ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση για να "Διαψεύσει τις ...φήμες"...

Φωτο από την σχετική δημοσίευση από το
www.e-aftodioikisi.gr και πάνω τα ψεύτικα γέλια και τις ψεύτικες αγάπες...

Αν αυτό εννοεί ο κ. Μίχας σαν "
Αξιοπιστία" μάλλον κάνει λάθος... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1250.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.