Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Αναζητώντας καθήκοντα.....


Θαύμα - θαύμα, και έτσι έστω και με καθυστέρηση είκοσι ημερών μετά το διορισμό τους, ήρθε και η πολυπόθητη στιγμή και ορκίσθηκαν επιτέλους ο Γιάννης Διαμαντίδης ως υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, ο Γιώργος Πεταλωτής ως υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η Ελπίδα Τσουρή ως υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Εάν εξαιρέσουμε τον κ. Πεταλωτή, που επί ένα χρόνο προσπαθεί να μας πείσει για το πόσο καλή είναι η κυβέρνηση του ΠΑΟΚ οι άλλοι μάλλον θα πρέπει να περιμένουν ανάλογο χρονικό διάστημα μέχρι κάποιος να τους διευκρινίσει ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους ως υπουργοί! Ίσως στην επόμενη επίσημη επίσκεψη του Γιώργου στην Ελλάδα...
(To ευρηματικό σκίτσο είναι του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή
)


http://online-pressblog.blogspot.com/2010/10/blog-post_1882.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.