Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «η κυβέρνηση διέκοψε το πρόγραμμα «Θησέας»

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: «η κυβέρνηση διέκοψε το πρόγραμμα «Θησέας» για την κατασκευή των έργων από 1η Ιανουαρίου 2010, δεσμευόμενη ότι θα εξοφλούσε τους λογαριασμούς προς τις κοινοπραξίες που είχαν υπογράψει σύμβαση για έργα με τους αντίστοιχους δήμους μέχρι την 30η Ιουνίου 2010. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν απεδείχθη συνεπής διότι δεν πληρώνει τους εργολάβους που ήδη έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν έργα με συμβάσεις  που υπέγραψαν μέχρι την 30η Ιουνίου.
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στον αέρα το έργο ανάπλασης 29 κάθετων δρόμων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, από την Εθν. Αμύνης μέχρι την Ίωνος Δραγούμη. Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Θησέας», ένα πρόγραμμα που παίρνει τα χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και τα ξαναγυρίζει στους Δήμους, αλλά στην πορεία σταμάτησε η ανάλογη επιχορήγηση. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου  και καλώ την κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεσή της και να ξεπληρώσει με τα χρήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα έργα αυτά που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης».


http://papageorgopoulos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.