Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Τα ξοφλημένα γραμμάτια

 
Μπορεί να καταργήθηκαν -από τον GAP- οι δεξιώσεις στα προξενεία μας για την 28η Οκτωβρίου και τους ήρωες του ‘40 που έδωσαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη πατρίδα, αλλά από τώρα και στο μέλλον θα γίνονται, αντί αυτών, δεξιώσεις για τον ήρωα GAP, που… ”υποδούλωσε” την Ελλάδα στην Τρόικα.
Είναι γεγονός ότι  ο πρωθυπουργός οδηγεί την Ελλάδα στο… μέλλον, με τα ”εργαλεία” του σημιτικού παρελθόντος.
Προεκλογικά όλοι περίμεναν δυναμική κυβέρνηση με ικανούς, άφθαρτους και προέκυψαν τα σκουριασμένα υλικά, μαζί με… υπουργείο Υγείας, Άθλησης-Κανό και Διατροφής.
Επαγγελματίες  κομματικοί της πλατείας Κολωνακίου ανάλαβαν εργατικές, αγροτικές ”υπευθυνότητες” και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και την ομηρία, του πρωθυπουργού της χώρας.
Από το κυβερνητικό σχήμα με τα ”ξοφλημένα γραμμάτια” του πολύ αμαρτωλού παρελθόντος, λείπουν μόνο ο ‘Ακης, ο Γιάννος και ο Τσουκάτος…

Το σημερινό κυβερνητικό σχήμα είναι αντιπροσωπευτικό του κράτους- ”τέρατος” που τρώει τα σωθικά της Ελλάδας μας για δεκαετίες. Και στην πιό κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της, η πατρίδα μας κυβερνάται από άξεστους, δουλοπρεπείς, ψεύτες, ευθυνόφοβους.
Συμπέρασμα: Ο σημερινός πρωθυπουργός, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τον εγκλώβισαν νταβατζήδες και σκληρός πυρήνας του ”λαδιάρικου” ΠΑΣΟΚ. Απλά, θα ”παραμυθιάζει” τον ελληνικό λαό όσο μπορεί ακόμα και θα το ”παίζει” μεγάλος ”ηγέτης” έξω, με συχνά πολυέξοδα ταξίδια, ελπίζοντας, μετά τον σίγουρο διωγμό του από τον Ελληνικό λαό, να αποκομίσει καμιά «καλή» θέση στο εξωτερικό, επειδή η Ελλάδα, που την κατάστρεψαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της, δεν θ’ αποφύγει την χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.