Θοδωρής Λιάκος: Βρίσκουμε τα πατήματά μας


 
Του Κ. Γκιάστα
Την πρώτη του νίκη πέτυχε την Κυριακή στο κλειστό του Αγίου Θωμά ο Φοίνικας επί της Αξιούπολης. Η λαρισινή ομάδα στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τα πήγε πολύ καλά. Πρωταγωνιστής του ματς για μια ακόμα φορά ο αρχηγός των μελανόλευκων Τεό Λιάκος. Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας πέτυχε 19 πόντους και ήταν αυτός που έδινε το ρυθμό στον αγώνα. Μιλώντας στην «Ε» για τα συμπεράσματα του ματς τόνισε: «Ήταν πολύ θετικό το γεγονός πως μπροστά στο κοινό μας παρουσιαστήκαμε τόσο καλοί. Στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν ανεβασμένοι. Αποφύγαμε τα λάθη και γενικά δείξαμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι εκτός έδρας». 
 
Για τη δική του απόδοση αλλά και γενικά για τη φετινή προσπάθεια σχολίασε: «Εγώ παίζω για το καλό της ομάδας. Δεν κοιτάζω πόσους πόντους βάζω σε κάθε ματς, ή πόσα τρίποντα και κλεψίματα έχω. Κοιτάζω πόσους πόντους βάζει όλη η ομάδα και πόσους δέχεται. Αυτό έχει σημασία. Να πάμε τον Φοίνικα όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι η μοναδική λαρισινή ομάδα και πρέπει να την προσέξουμε ιδιαίτερα. Εγώ έχω παίξει σε όλες τις λαρισινές ομάδες ως αρχηγός μάλιστα και τώρα είναι τιμή μου να βοηθάω και τον Φοίνικα. Βλέπω πως υπάρχει μεγάλη διάθεση απ΄ όλους. Τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες. Ας έρθουν και οι φίλαθλοι να βοηθήσουν περισσότερο. Αξίζει η προσπάθεια».
Εν τω μεταξύ, χθες έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Δεληχρήστος κατάφερε να πάρει τη μετάθεσή του στην πόλη της Λάρισας. Ο έμπειρος παίκτης που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, θα βρίσκεται πλέον συνέχεια στις προπονήσεις του Φοίνικα. Αυτό φέρνει χαμόγελα για τον τεχνικό, Βάιο Θεοδωρόπουλο, που βλέπει το σύνολό του να ενισχύεται ακόμα περισσότερο.
Όσον αφορά τώρα στην προετοιμασία για τον αγώνα στην Επανομή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματς. Ο Τρύφων Γιούδας ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως στο ματς της Κυριακής θα είναι πανέτοιμος.
 
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=23530&pid=10&CategoryID=10

Σχόλια