Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Έξω πάμε καλά

 

Έξω πάμε καλά. Το είπανε οι τροϊκανοί. Το βεβαιώνουν οι δανειστές μας. Μάλιστα η Γερμανία βράβευσε τον πρωθυπουργό μας διότι με τα μέτρα που πήρε εξασφάλισε τα χρήματά τους.
Μέσα πως πάμε; Έλα μωρέ τώρα. Τι πάει να πει «πως πάμε μέσα», αφού έξω πάμε καλά. Τι θα μας χαλάσει το ότι μέσα ο κόσμος δεινοπαθεί; Το ότι δεν έχει να φάει; Το ότι δεν τα βγάζει πέρα; Το ότι εκτινάχθηκε η ανεργία; Δεν μετράνε αυτά.
Το μόνο που μετράει είναι ότι η κυβέρνησή μας τα πάει άριστα. Με τα ταξίδια του πρωθυπουργού, με τους επαίνους των δανειστών μας, με τον «Καλλικράτη», που φιλοδοξεί να τον επεκτείνει και στην ανώτατη εκπαίδευση.
Το μόνο που μετράει για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι το πόσο θα «πρασινίσει» ο χάρτης στις επόμενες εκλογές
 Αν τα πράγματα πάνε καλά τότε για τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει η «άλλη μας» κυβέρνηση που μας νοιάζεται: η «τρόικα» και το ΔΝΤ.
Δρομολογητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.