Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

H είδηση δημοσιεύθηκε σε πολλά blogs, από πολύ καλά, μέχρι τα γελοία των λογοκλόπων, που σαρώνουν ό,τι εντυπωσιακό θέμα κυκλοφορεί, κλέβοντάς το, χωρίς έλεγχο, χωρίς πηγές, χωρίς έρευνα. Αυτό οδηγεί σε συνεχόμενες γκάφες τους κλέφτες, αλλά ποιός χέστηκε; Ο κόσμος θέλει να διαβάζει μαλακίες. Και αυτές φέρνουν τα λεφτά.
Η ουσία λοιπόν είναι, ότι το θέμα είναι ...
 περυσινό, πρωτοδημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Milliyet από τον Abbas Güçlü στις 30.9.2009 (εδώ) και το απέδωσε πολύ καλά το ελληνικό blog foreign-press πέρυσι. Την ίδια εποχή το έβαλαν πολλά blogs και sites (κι εμείς), π.χ. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/blog-post_1978.html, το θέμα διορθώθηκε τότε (αυθημερόν), αλλά κάποιοι το ανακάλυψαν ...σήμερα, προφανώς επειδή κάποιος τους δούλεψε.
Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν ....
ή αλλιώς
γάμησέ τα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε γειτόνοι...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.