Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Ο Παπακωνσταντίνου, το βιβλίο του όπου έλεγε την Ελλάδα "βαθιά διεφθαρμένη", μήπως το χάρισε και στον Γιούνκερ;

Πολλοί έχουν πει ότι το Κράτος είναι διεφθαρμένο αλλά πρώτος απ όλους το είπε για το Κράτος που παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ, το 2004, ο άνθρωπος που χθες είχε το θράσος να πει ότι "φανταζόμαστε όλοι ποιον εννοούσε ο κ. Γιούνκερ"... αφήνοντας να εννοηθεί ότι την πατάτα την έκανε ο Καραμανλής... Φυσικά φαντάζεστε όλοι ότι εννοούμε τον

Γ. Παπακωνσταντίνου

ο οποίος σε άρθρο του τον Απρίλιο του 2004, μόλις ένα μήνα μετά τις εκλογές, είχε πει ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε γιατί:

Πληρώσε την καθημερινή λειτουργία μίας δημόσιας διοίκησης (Δημόσια διοίκηση είναι φυσικά το Κράτος) που παρά την πρόοδό της, εγγράφεται στο συλλογικό υποσυνείδητο ως αναποτελεσματική, προσβλητική για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, και βαθιά διεφθαρμένη.

Μάλιστα το άρθρο αυτό το έχει συμπεριλάβει και στο βιβλίο που "εξέδωσε", προκειμένου να λέει ότι είναι και "συγγραφέας", το 2007!!!

http://2.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/TLNBvQpjnOI/AAAAAAAAChQ/20yGl26Ckg0/s1600/pap.gif

Και μιας και απόψε θα είναι καλεσμένος στους Νέους φακέλους του Παπαχελά... ας τον ρωτήσουν μήπως το βιβλίο το χάρισε στον Γιούνκερ και τελικά ο Γιούνκερ εννοεί αυτόν... αν και δεν ήταν ποτέ Πρωθυπουργός...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.