Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Έστησαν τον Καμίνη στη σύσκεψη

"Πηδουν απο το πλοιο για να σωθουν!!"


Παρά τις δημόσιες παραινέσεις του πρωθυπουργού τα στελέχη, οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να στηρίξουν δημόσια τον κ.Καμίνη. Την προηγούμενη Τρίτη, είχε κανονιστεί σύσκεψη στην Ιπποκράτους μεταξύ του υπ.Δημάρχου, βουλευτών, στελεχών και υπουργών ώστε να ενισχυθεί η υποψηφιότητα του κ.Καμίνη, καθώς ο κ.Κακλαμάνη φαίνεται να κάνει "περίπατο".
Ενώ η σύσκεψη είχε προγραμματιστεί στις δώδεκα, ο κ.Καμίνης περίμενε μέχρι τις δύο, χωρίς να εμφανιστεί κανένας. Οι υπουργοί ας δεχτούμε πως είχαν υποχρεώσεις, όμως οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ποιός ο λόγος που δεν πήγαν στο προγραμματισμένο ραντεβού;

Όπως φαίνεται ο κ.Καμίνης δεν έχει πείσει πολλούς από την κυβέρνηση και το κόμμα για την καταλληλότητά του για υποψήφιος δήμαρχος, άλλωστε δεν είναι λίγοι που κατακρίνουν την επιλογή δημόσια,ενώ πολλοί βουλευτές και υπουργοί δεν θέλουν ούτε ερωτήσεις από δημοσιογράφους να γίνονται για "την στήριξη Καμίνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.