Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Εισαγγελέας στο ΥΕΘΑ


Την παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ι. Σακελάκου προκάλεσαν οι καταγγελίες στις οποίες προέβη πριν λίγες ημέρες ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Βασιλάκος.
Ο Β. Βασιλάκος κατήγγειλε πως ξέρει συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι χρηματίζονται από τους εξοπλισμούς ενώ υποστήριξε πως δέχθηκε και απειλές όταν αρνήθηκε να δωροδοκηθεί. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του στην τελετή παράδοσης καθηκόντων στον νέο Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών, Δημήτρη Γεωργιόπουλο.
Για "παρασιτούντες και αλητήριους" μίλησε ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής.
Τα όσα είπα ο Βασιλάκος προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών ο οποίος έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο τα καταγγελόμενα από το μέχρι πρότινος στέλεχος του ΥΕΘΑ.
Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Εισαγγελέας Εφετών Γρ.Πεπόνης.
Στόχος της έρευνας είναι καταρχήν να αποδειχθεί πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί Βασιλάκου και στη συνέχεια να εντοπιστούν πρόσωπα που συνδέονται με συγκεκριμένες παράνομες πράξεις, στον χώρο των εξοπλισμών.

(news247.gr)http://online-pressblog.blogspot.com/2010/10/blog-post_8787.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.