Ροζ φωτογραφίες της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο

Έξαλλη είναι η Ελένη Μενεγάκη με ροζ φωτογραφίες της ίδιας με τον Ματέο Παντζόπουλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που κυκλοφορούν σε εκδότες περιοδικών. Τι προσπαθεί να
κρύψει η Μενεγάκη;
Φωτογραφικό υλικό από πολύ προσωπικές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη διακινούν αυτή τη στιγμή στην αγορά άγνωστοι, γεγονός που έχει κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.
Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την ίδια και τον Ματέο Παντζόπουλο μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά... την διάρκεια των διακοπών τους στη Μήλο. Οι προσωπικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στην αγορά των περιοδικών life style από άτομο ρωσικής καταγωγής.
Ο εν λόγω κύριος χτύπησε πρώτα την πόρτα του Πέτρου Κωστόπουλου και από εκείνον, παρά τις κακές τους σχέσεις, πληροφορήθηκε η Μενεγάκη την διαρροή του φωτογραφικού υλικού. Στην αρχή αμφισβήτησε το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο όταν, όμως, ο Κωστόπουλος της έστειλε με e-mail μέρος του υλικού χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναβρεί τη φωνή της. Οι φωτογραφίες ήταν από πολύ προσωπικές στιγμές και όμοιες τους δεν έχουμε ξαναδεί από την Ελένη Μενεγάκη.
Η Ελένη μετά από αυτό, ξεκίνησε έναν Μαραθώνιο επαφών με όλους τους εκδότες, προκειμένου να μην δουν οι φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας. Εφ’ όσον όμως έγινε το πρώτο βήμα, οι κάτοχοι του φωτογραφικού υλικού αναμένονται να χτυπήσουν και άλλες πόρτες. Και πιθανότατα κάποιοι θα τις δημοσιεύσουν, καθώς οι προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη είναι μοναδικής αξίας και «πουλάνε» τρελά.
Ο λόγος για τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη έχει βγει εκτός εαυτού είναι το γεγονός ότι τέτοιες προσωπικές φωτογραφίες μόνο κάποιος δικός της άνθρωπος θα μπορούσε να διοχετεύσει στην αγορά. Κάποιος μέσα από το σπίτι της, και αυτό την τρελαίνει. Η Ελένη έχει αρχίσει να υποψιάζεται άτομα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον και έπεται συνέχεια.
Όσο για το κίνητρο του προδότη; Είναι δύσκολες οι εποχές και τα λεφτά που φέρνει μια «Μενεγάκη σε προσωπικές στιγμές» πολλά.

Πηγή:fimes 

http://filoksenos.blogspot.com/2010/10/blog-post_6277.html

Σχόλια

  1. http://hotfile.com/dl/77992141/30f8304/Eleni_Menegaki_Gymni_Roz_Fotografies_se_Domatio_Ksenodoxeiou.rar.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.