ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ & ΛΑΡΙΣΑΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"



«Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τη Λάρισα»

-«Χαρακτήρισε το συνδυασμό ως «έναν από τους πιο ισχυρούς στα χρονικά της αυτοδιοίκησης» σημειώνοντας ότι αποτελείται από «Λαρισαίες και Λαρισαίους που έχουν εικόνα και ήχο της τοπικής κοινωνίας, της αγοράς και της τοπικής οικονομίας»

«Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία και ειδικότερα το νομό Λάρισας» χαρακτήρισε το συνδυασμό της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρουσιάζοντας τους 29 υποψήφιους στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Πατρόκλου και Ρούζβελτ).
Πλαισιωμένος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου, ο κ. Κώστας Αγοραστός χαρακτήρισε το συνδυασμό ως «έναν από τους πιο ισχυρούς στα χρονικά της αυτοδιοίκησης», ενώ τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου: «Η Θεσσαλία χρειάζεται αιρετή περιφέρεια που να θέτει «κόκκινες γραμμές» απέναντι στην κεντρική εξουσία. Αιρετή περιφέρεια που να προγραμματίζει, να υλοποιεί και να διεκδικεί, τεκμηριωμένα αλλά μαχητικά. Στόχος μας δεν είναι η Θεσσαλία της… σιωπής αλλά η Θεσσαλία της ζωντάνιας και της δημιουργίας, της ελπίδας και των ανοιχτών οριζόντων».
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του νομού Λάρισας επισήμανε ότι η επιλογή των υποψηφίων «ήταν πολύ δύσκολη αφού υπήρχαν πολλές, μα πάρα πολλές, εξαιρετικές υποψηφιότητες. Αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει και στους 4 νομούς της Θεσσαλίας είναι αν μη τι άλλο ισχυρό μήνυμα, προάγγελος της μεγάλης νίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου», σχολίασε και ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους «τους άξιους συμπολίτες μας που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφές ότι η Θεσσαλία σήμερα «δεν έχει ανάγκη από πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας.
Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε σήμερα όλοι όσοι είμαστε εδώ: Να λειτουργούμε ως ομάδα, ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς,
ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.
Ως ομάδα μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας.
Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών».

Αναφερόμενος ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας τόνισε με έμφαση:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για το νομό Λάρισας.
Είναι ένα πραγματικά ισχυρό ψηφοδέλτιο.
Ισχυρό και όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα
και όσον αφορά την επόμενη ημέρα στην αιρετή περιφέρεια Θεσσαλίας.
Με άξιους υποψήφιους, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης.
Με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.
Με επιστήμονες που έχουν – αποδεδειγμένα – τις γνώσεις, που έχουν λαμπρές σπουδές και θέλουν να μπολιάσουν τον τόπο μας με ό,τι πιο καινοτόμο συμβαίνει διεθνώς.
Με ανθρώπους του μόχθου που θήτευσαν στο «πανεπιστήμιο της ζωής».
Με ανθρώπους που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπατριωτών τους, όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις.
Με δυναμικούς αγρότες που σε δύσκολες συνθήκες ανοίγουν νέους δρόμους στην αγροτική οικονομία με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διείσδυση στην αγορά.
Με ανθρώπους που έχουν εικόνα και ήχο της τοπικής αγοράς και της τοπικής οικονομίας.
Με ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, τον διάλογο.
Με ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί για το κοινό καλό, έχουν δώσει μάχες για τον τόπο μας.
Με νέους ανθρώπους οι οποίοι κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης δυναμώνοντάς μας με τις νέες ιδέες τους, με το κριτικό τους πνεύμα, με τις σύγχρονες αντιλήψεις.
Θέλουμε τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή για την Θεσσαλία. Αυτό δεν είναι σύνθημα, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ευχή.
Είναι δέσμευση. Και την κάνουμε σήμερα πράξη».



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»



ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
Νομαρχιακός Σύμβουλος επί 12 χρόνια. Καθηγητής Εφαρμογών στο ΤΕΙ Λάρισας, με μεταπτυχιακό ''master" στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Έχει διατελέσει αντινομάρχης και πρόεδρος του ΚΕΚ της Νομαρχίας Λάρισας. Ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για θέματα επιστημονικά, πολιτικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά άρθρων στα περιοδικά «ΤΕΧΝΙΚΑ», «Ελληνική νομαρχία» και την τοπική εφημερίδα Λάρισας «Ελευθερία».

ΑΛΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
Αγρότης. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας. Αγροτοσυνδικαλιστής. Έχει διατελέσει δήμαρχος Γιάννουλης.


ΓΙΑΚΟΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός – Μέλος του ΤΕΕ. Είναι υποψήφιος M.Δ.Ε στο τμήμα «Περιβαλλοντικός σχεδιασμός πόλεων και κτιρίων» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας τo 2003-2006, Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας και μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας το 2006-2009.
Γεννήθηκε στα Φάρσαλα.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΣΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας (Ε.Π.Σ.Ν.Λ). Αρχιτέκτων Μηχανικός (Πολυτεχνείο του Μιλάνου). Μέλος του ΤΕΕ. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Κατασκευαστών Ν. Λάρισας, αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Λάρισας (Α.Ο.Δ.Λ) και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Λάρισας.
Γεννήθηκε στη Λάρισα.


ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Δήμαρχος Κιλελέρ. Τεχνολόγος Γεωπόνος. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Λάρισας και νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Λάρισας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δημοτικών και κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Είναι αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ, μέλος του ΔΣ ΤΕΔΚ Λάρισας και αντιπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ.
Γεννήθηκε στη Μέλισσα Λάρισας .

ΖΙΑΚΑ – ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΩ
Διευθύντρια 7ου Λυκείου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αιρετό μέλος στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΠΥΣΔΕ) Θεσσαλίας. Έφορος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚ). Γραμματέας της Ένωσης Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κεντρικής Δυτικής Θεσσαλίας.
Γεννήθηκε στη Μελιβοία Αγιάς. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Έγγαμος, μητέρα δύο παιδιών.

ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Στέλεχος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Eπιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), από την 1.01.1991 έως σήμερα, ως υπεύθυνος διαχείρισης μελών.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ σε θέματα επιχειρηματικότητας και λειτουργίας Μ.Μ.Ε
Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος ΠΑ.ΤΕ.Σ. / ΣΕΛΕΤΕ.
Έγγαμος με δύο παιδιά.

ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αντινομάρχης Λάρισας τα τελευταία 4 χρόνια.
Απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρέτησε για 30 χρόνια ως Διοικητής σε διάφορες Υπηρεσίες. Εκπαιδεύτηκε σε θέματα Διοίκησης, Τάξης, Τροχαίας, Ασφάλειας, Τουρισμού, Αγορανομίας, Δημόσιων Σχέσεων, Πολιτικής Άμυνας, διαχείρισης ομηριών, κρίσεων και διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα και στην Αμερική.
Το έτος 2006 απολύθηκε με αίτηση του από το Σώμα με βαθμό του Ταξίαρχου και εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας.
Έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών

ΚΟΥΛΩΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πολιτικός Μηχανικός (Α.Π.Θ.). Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών του Ν. Λάρισας.
Ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα από το 2005.
Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε και κατοικεί στην Λάρισα, ενώ ο πατέρας του Γεώργιος Κουλώτσιος, τ. διευθυντής ΙΚΑ, κατάγεται από το Αμούρι Ελασσόνας.
Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από το 2001-2010 και γραμματέας της Κ.Ε.Φ.Ε.
Υπήρξε στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκπονώντας μελέτες για το Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».
Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ως εκπρόσωπος φοιτητών του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών στην Σύγκλητο του Α.Π.Θ. και στην κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής και θήτευσε ως μλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.).


ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ
Αγρότης. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ενιπέα.



ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαθέτει διετή Μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και στην Ακαδημία του Dillingen της Γερμανίας και είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανέλαβε τη θέση του Προϊσταμένου 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το2002 και από το 2004 είναι Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας ενώ παράλληλα είναι εισηγητής και επιμορφωτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ).


ΜΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι. Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραμματέων και Υπολογιστών. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Γραμματέα στο Δήμο Λιβαδίου. Διετέλεσε ελεγκτής ΟΤΑ στη Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, Γενική Γραμματέας Ομοσπονδίας Ελεγκτών Ελλάδος, μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας, μέλος του ΟΚΑΝΑ, μέλος του ΔΣ Βρεφονηπιακών Σταθμών Λάρισας, Αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στο Κέντρο παιδικής μέριμνας θηλαίων Λάρισας, μέλος της επιτροπής ισότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το 1998 επικεφαλής συνδυασμού διεκδίκησε τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο Λιβαδίου. Από το 2003 έως σήμερα μέλος του ΔΣ στη ΝΕΛΕ Λάρισας. Από το 2003 έως σήμερα Έπαρχος Ελασσόνας.

ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στις 7/1/1968 στο Νέο Περιβόλι Λάρισας από αγρότες γονείς. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εδώ και είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα. Συμμετέχει σε διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς. Είναι παντρεμένος  με τη γεωπόνο Ανθή Οικονόμου και έχουν τρία παιδιά.

ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Ελασσόνα και φοίτησε στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας στο ΤΕΙ Λάρισας. Επιχειρηματίας. Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ , μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, μέλος του Χιονοδρομικού Συλλόγου Ελασσόνας και μέλος της διοίκησης του ΠΟΕ Ελασσόνας.

ΠΑΛΙΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δικηγόρος με μεταπτυχιακό δίπλωμα. Διαμερισματική σύμβουλος 4ου δημοτικού διαμερίσματος από το 2007 με τον συνδυασμό του Κώστα Τζανακούλη. Μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Έγγαμη με ένα παιδί

ΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Στρατού Λάρισας. Απόστρατος Αξιωματικός Τεχνικού Σώματος του Στρατού Ξηράς.
Απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με την ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Παραγωγής και Διοικητής Παραγωγικών Τμημάτων σε Στρατιωτικά Εργοστάσια, Επιτελής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Διοικητής στο 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού στους Τοξότες Ξάνθης, Εκπρόσωπος του Γενικού Διευθυντού της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεχνικός Σύμβουλος του Πρέσβη στο ΝΑΤΟ σε θέματα εξοπλισμών, Υποδιοικητής στο 303 ΠΕΒ, Διευθυντής Τεχνικού σε Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως στην ΞΑΝΘΗ και στην ΚΟΖΑΝΗ.

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κραννώνα. Υπηρετεί ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου Φαρσάλων. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΗΛΙΑ
Γεννήθηκε στη Λάρισα από γονείς εκπαιδευτικούς. Μορφώθηκε στο 4ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρρένων Λάρισας. Σπούδασε Οικονομικά στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Οικονομία και στην Δημόσια Διοίκηση στην Γερμανία.
Εργάστηκε στο Οικονομικό & Νομισματικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Λουξεμβούργο, στο ΣΘΕΒ, ως ειδικός σύμβουλος στη Νομαρχία Λάρισας και στην Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Συμμετείχε σε πρόγραμμα εκπαίδευσης της ΕΕΤΑΑ ως Σύμβουλος Περιφερειακής ανάπτυξης και μηχανοργάνωσης καθώς και στην επιστημονική ομάδα οργάνωσης και διαχείρισης του 1ου Leader Ελασσόνας. Επί σειρά ετών δίδαξε στα ΙΕΚ Λάρισας και στο ΤΕΙ Λάρισας.
Είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (με τη σημερινή του μορφή) εκπροσωπώντας το ΟΕΕ, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του ΔΣ του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σωτήρης Ζιαζιάς», μέλος της ΕΕΔΕ και του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοίκησης, μέλος του ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας και πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής συμπαράστασης του Περιβαλλοντικού κέντρου των προσκόπων στην Καλλιπεύκη.


ΠΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Διευθυντής στη Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Πολιτισμού Λάρισας (ΔΕΤΠΟΛ). Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο), φοίτησε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ασχολήθηκε με Ευρωπαϊκά Προγράμματα, (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Ιατροκοινωνικό Κέντρο στην Νέα Σμύρνη, Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας κ.α.)
Ανέπτυξε αξιόλογη πολιτιστική δραστηριότητα και συνέβαλε με τις δυνάμεις του στη δημιουργία και λειτουργία πολιτιστικών δομών (Κηποθέατρο, Δημοτική Σχολή Χορού, Δημοτικό Ραδιόφωνο, Μύλος 1927 κ.α.) Ήταν υπεύθυνος Διεξαγωγής Πανελλήνιας Αγροτικής Έκθεσης Λάρισας. Έχει διατελέσει Οικονομικός Σύμβουλος, σε πρωτοβάθμιο εξαγωγικό Αγροτικό Συνεταιρισμό (Αμπελώνας) και Σύμβουλος Επιχειρήσεων


ΠΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεννήθηκε το 1969, Ιατρός Καρδιολόγος (ΑΠΘ) με ιατρεία στον Αμπελώνα και τη Λάρισα. Είναι συνεργάτης καρδιολόγος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1972, Ιατρός Παθολόγος, με μεταπτυχιακό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Είναι μέλος στο ΔΣ (ταμίας) του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Εταιρίας Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής
Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Ν. Λάρισας, της Επιστημονικής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Υπάλληλος ΑΟΔΛ. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων, του Πανελληνίου Συλλόγου Σπουδαστών ΙΕΚ, του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας, του Συνοικιακού Συμβουλίου Αγίου Αχιλλείου Λάρισας και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας.
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Επιχειρηματίας, τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Τύρναβο. Διετέλεσε για 20 συνεχή χρόνια (1980 – 2000) πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Αβδελλιωτών. Εξελέγη και διετέλεσε σύμβουλος στο Επιμελητήριο Λάρισας , την περίοδο 1997 – 2006. Εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου από το 1998 έως το 2006.Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου την διετία 2003 – 2004.

ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Αντινομάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας. Αγρότης. Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΑΣ Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς. Μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Λάρισας στις αγροτικές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στη Θεσσαλία. Συνεταιριστής στον αγροτικό συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» Φιλιππούπολης. Είναι νομαρχιακός σύμβουλος από το 2002, μέλος Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Φιλιππούπολης και μέλος του συλλόγου Ποντίων Νομού Λάρισας. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ , υπεύθυνος γραμματείας αγροτικού στην ΝΟΔΕ Λάρισας, πρόεδρος της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης και πρώην μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Λαρισαίων.
Γεννήθηκε στην Ανάληψη του Δήμου Ποταμιάς Ελασσόνας κι είναι μόνιμος κάτοικος στη συνοικία Φιλιππούπολη του Δήμου Λάρισας.

ΣΟΦΟΛΟΓΗ - ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, του Πολιτιστικού Οργανισμού, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αγιάς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τ.Ε.Δ.Κ. του Νομού Λάρισας. Γεννήθηκε στο Καλαμάκι Αγιάς. Είναι δασκάλα και εκπαιδεύτρια στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση με επιμόρφωση στην ειδική αγωγή και ψυχική υγεία. Εργάστηκα στην εκπαίδευση ομάδων αποκλεισμού (τσιγγάνοι, παλιννοστούντες, άτομα με ειδικές ανάγκες, μονογονεϊκές οικογένειες). Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εκλεγμένη στην Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Εργαστήριο Γεωτεχνικής Μηχανικής, με αντικείμενο Διδακτορικής Διατριβής “Προχωρημένο ελαστοπλαστικό προσομοίωμα για την ανάλυση της κατασκευής και φόρτισης μεγάλων φραγμάτων λιθορριπής».
Είναι απόφοιτη της Πολυτεκνικής Σχολής του ΔΠΘ και εχει Μεταπτυχιακό με θέμα "Εφαρμοσμένη Μηχανική και Προσομοίωση Συστημάτων» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μεταπτυχιακό με θέμα "Χωρική Ανάλυση και Διαχείριση Περιβάλλοντος” του Τμήματος Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία και μεταξύ άλλων είναι επιβλέπουσα σε έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ. Έχει μετάσχει και διακριθεί σε επιστημονικά συνέδρια.
Είναι μέλος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Λάρισας και κατοικεί στην Τερψιθέα.


ΣΤΑΦΥΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Είναι Γεωπόνος. Απόφοιτη της Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στον ΕΛΓΑ από το 2000.


ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗΣ ΜΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Μαθηματικός. Έχει διατελέσει νομάρχης και αντιδήμαρχος.

ΤΟΥΡΒΑΤΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στον Τύρναβο, Δικηγόρος «Παρ΄ Αρείω Πάγω», ασχολείται με τη μαχόμενη δικηγορία για 36 χρόνια. Έχει διατελέσει μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας, πρόεδρος της ΤΟ Κέντρου Πόλης της ΝΔ, μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και υποψήφιος βουλευτής Ν. Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία.


«Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για τα Τρίκαλα»

-«Στόχος μας είναι να ενώσουμε την Θεσσαλία. Επιζητούμε κάθε χρήσιμη άποψη για τον τόπο μας χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις»


«Ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία κει ειδικότερα το νομό Τρικάλων» χαρακτήρισε το συνδυασμό της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Πλαισιωμένος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε την κρισιμότητα των εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου: «Η Θεσσαλία χρειάζεται αιρετή περιφέρεια που να θέτει «κόκκινες γραμμές» απέναντι στην κεντρική εξουσία. Αιρετή περιφέρεια που να προγραμματίζει, να υλοποιεί και να διεκδικεί, τεκμηριωμένα αλλά μαχητικά. Στόχος μας δεν είναι η Θεσσαλία της… σιωπής αλλά η Θεσσαλία της ζωντάνιας και της δημιουργίας, της ελπίδας και των ανοιχτών οριζόντων».
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του νομού Τρικάλων επισήμανε ότι η επιλογή των υποψηφίων «ήταν πολύ δύσκολη αφού υπήρχαν πολλές, μα πάρα πολλές, εξαιρετικές υποψηφιότητες. Αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει και στους 4 νομούς της Θεσσαλίας είναι αν μη τι άλλο ισχυρό μήνυμα, προάγγελος της μεγάλης νίκης στις εκλογές του Νοεμβρίου», σχολίασε και ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους «τους άξιους συμπολίτες μας που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους».
Ο κ. Κώστας Αγοραστός κατέστησε σαφές ότι η Θεσσαλία σήμερα «δεν έχει ανάγκη από πολλά λόγια. Η Θεσσαλία έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, πνεύμα καλόπιστου διαλόγου, συλλογικότητας και συνεργασίας.
Η Θεσσαλία μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται, όμως, όλοι μας να προτάξουμε το εμείς. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε σήμερα όλοι όσοι είμαστε εδώ: Να λειτουργούμε ως ομάδα, ομάδα νίκης, ομάδα δουλειάς,
ομάδα αποτελέσματος για την Θεσσαλία και προσφοράς στον Θεσσαλό.
Ως ομάδα μαζί με όλους αυτούς που υποστηρίζουν το συνδυασμό μας, μαζί με όλες και όλους τους Θεσσαλούς χωρίς διακρίσεις.
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, καλούμε όλες και όλους τους Θεσσαλούς σε «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» όπως είναι το όνομά του συνδυασμού μας.
Με λογότυπο το «Θ» που συμβολίζει τη Θεσσαλία, το νέο Θεσμό, τις υπεύθυνες και ξεκάθαρες Θέσεις μας που μετουσιώνουν τα Θέλω των Θεσσαλών».
Αναφερόμενος ειδικότερα στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων τόνισε με έμφαση:
«Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Θεσσαλία, το ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για το νομό Τρικάλων.
Με άξιους υποψήφιους, που έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης.
Με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.
Με επιστήμονες που έχουν – αποδεδειγμένα – τις γνώσεις.
Με ανθρώπους του μόχθου που θήτευσαν στο «πανεπιστήμιο της ζωής».
Με ανθρώπους που εκπροσωπούν κάθε περιοχή και μπορούν να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επιθυμίες των συμπατριωτών τους, όλων των πολιτών χωρίς εξαιρέσεις.
Με ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση, την άμεση δημοκρατία, τον διάλογο.
Με νέους ανθρώπους οι οποίοι κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης δυναμώνοντάς μας με τις νέες ιδέες τους, με το κριτικό τους πνεύμα, με τις σύγχρονες αντιλήψεις.
Θέλουμε τις νέες και τους νέους στην πρώτη γραμμή για την Θεσσαλία. Αυτό δεν είναι σύνθημα, δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι ευχή.
Είναι δέσμευση. Και την κάνουμε σήμερα πράξη».



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ



ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ
Αντιδήμαρχος Τρικκαίων από το 2009, δημοτική σύμβουλος στο δήμο Τρικκαίων από το 2002. Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας στίβου στο αγώνισμα του ακοντισμού. Έχει διατελέσει: Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Τ.Ε. Τρικάλων, Αντιπρόεδρος Κ.Ε.Κ. της Ν.Α. Τρικάλων, Εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στην Περιφέρειας Θεσσαλίας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Μέλος του Κέντρου Περιβαλλοντολογικής Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων, Μέλος του τοπικού συμβουλίου πρόληψης της παραβατικότητας, Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού Τρικάλων. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και του Αθλητικού και Πολιτιστικού Ομίλου «Αγ. Νέστορας», (προστάτη των Αθλητών).

ΒΟΤΣΑΡΗ – ΖΑΡΑΚΟΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Βοηθός μικροβιολόγου. Κατοικεί στην Καλαμπάκα. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ζαρακότα και έχουν 2 παιδιά .

ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Οικονομολόγος. Διευθυντής τελωνείου Τρικάλων. Έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κόζιακα.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ελεύθερος Επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φαρκαδόνα Τρικάλων
Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

ΓΚΡΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Χημικός Περιβαλλοντολόγος. Γενικός Δ/ντής Αναπτυξιακής Τρικάλων – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πύλη Τρικάλων. Παντρεμένος με την κα Αργύρη Βαρβάρα και έχουν τρία παιδιά. Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και διαθέτει πτυχίο μελετητή Α’ τάξης για περιβαλλοντολογικές και χημικές μελέτες.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στην κατηγορία Δ/ντών προσωπικού και εργασιακών σχέσεων και ατόμων που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό. Δ/ντής και Δ/ντής Κατάρτισης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΣΤΑΓΩΝ» από του 1995 μέχρι σήμερα. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πύλης 1994 – 1998 και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης τα έτη 1996-1998. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης (2002-2005) και αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Μέλος του National Geographic Society. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης για τα έτη 1996 μέχρι 2004.

ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Νομαρχιακή Σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής (φιλόλογος). Άσκησε καθήκοντα προϊσταμένης 1ου Γραφείου Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Διετέλεσε διευθύντρια Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Ζιώζια, αξιωματικό ε.α., με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιούς, τον Χρίστο Ζιώζια, πολιτικό μηχανικό και τον Απόστολο Ζιώζια, δικηγόρο.


ΔΗΜΑ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων από το 2009. Βοηθός Φαρμακοποιού στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Τρικάλων (ΣΥΦΤΑ).
Αναπληρωτής Γραμματέας Γυναικών στη ΓΣΕΕ και Υπεύθυνη Γυναικών στην ΔΑΚΕ./ ΓΕΣΕΕ. Μέλος Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εργασίας ΙΝΕ / ΓΣΕΕ Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Εκλεγμένη Αντιπρόσωπος Εργατικού Κέντρου στην ΓΣΕΕ από το 2009.
Εκλεγμένη Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Βοηθών Φαρμακοποιών στην Ομοσπονδία Φαρμάκου ΟΕΣΦΕΕ από το 1999.
Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων από το 2003.
Εκλεγμένη Πρόεδρος στο Σύλλογο Βοηθών Φαρμακείων – Φαρμακοϋπαλλήλων Νομών Τρικάλων – Καρδίτσας από το 1999 έως σήμερα.
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, κατάγεται από την Τζούρτζια Ασπροποτάμου Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον Θανάση Παπαγεωργίου και έχει δυο κόρες την Μαρίνα και την Eιρήνη.


ΜΠΑΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τεχνολόγος – γεωπόνος, επιχειρηματίας. Νομαρχιακός σύμβουλος. Έχει διατελέσει γραμματέας της ΔΑΠ-ΤΕΙ Λάρισας και μέλος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.


ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Προϊστάμενος ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων. Επιστημονικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα. B.A (πτυχίο): Σχολή Ψυχολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών "STATE UNIVERSITY OF NEW YORK AT BUFFALO"(1985) Μ.Α (masters): Σχολή Αμερικανικών Σπουδών με ειδικότητα στην Κοινωνική Γεροντολογία "STATE UNIVERSITY OF NEW YORK AT BUFFALO"(1987).
Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Τ.Ε. 1992).
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά (TOEFL-MICHIGAN). Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσης Ξένης Γλώσσας από το Υπουργείο Παιδείας. Παντρεμένος με τη Λίλια Γκαραγκάνη κι έχει δύο κόρες, τη Βικτωρία και τη Φένια.

ΝΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Απόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Σχολής ΝΟΕ του ΑΠΘ και του Τομέα μεταπτυχιακών σπουδών του τμήματος Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. Ασκεί το λειτούργημα του Δικηγόρου στο Πρωτοδικείο Τρικάλων από το έτος 1995. Χρημάτισε Πρόεδρος της Τ.O Καλαμπάκας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (2000 - 2007). Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΕΦΗ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Μ.Ε.) του νομού Τρικάλων. Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δογματική και Συμβολική Θεολογία. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, είναι κάτοχος διπλώματος Proficiency και γνωρίζει Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει ειδικευτεί στην «Διοικητική Υποστήριξη Υπηρεσιών» και στη χρήση Η/Υ.
Εργάστηκε επί μία επταετία στον ιδιωτικό τομέα ενώ από το 2003 εργάζεται ως καθηγήτρια – θεολόγος στη δημόσια εκπαίδευση.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ειδικών σεμιναρίων με θεματολογία την ψυχολογία της παιδείας και το παιδαγωγικό - ψυχολογικό κλίμα της τάξης, την παιδαγωγική ψυχολογία και τη διδακτική. Είναι εκπαιδευμένη στις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και κατάρτισης με χρήση πολυμεσικών εφαρμογών και τηλεκπαίδευσης. Υπήρξε επιμορφώτρια νεοδιοριζόμενων θεολόγων στα σχολεία της Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου.
Διετέλεσε μέλος της Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ. της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μέλος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Σήμερα διατελεί μέλος της Δ.Α.Κ.Ε.

ΤΣΙΑΚΟΒΗΣ ΗΛΙΑΣ
Απόφοιτος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ομιλεί την Αγγλική γλώσσα, κατέχοντας πτυχίο Lower. Εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας Παχτουρίου το 1994 και το 1998 Κοινοτικός Σύμβουλος στην Διευρυμένη Κοινότητα Νεράιδας. Είναι δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος με την Αικατερίνη Τρίγκα, Ιατρό. Έχει γεννηθεί στον Αετό Τρικάλων.
ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
Ιατρός – Ψυχίατρος. Διευθυντής Ψυχιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Νομαρχιακός Σύμβουλος. Έχει διατελέσει αντινομάρχης.




Σχόλια