Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Αιδώς Αργείοι.

Γιάννης Καράμπελας
Λιβαδειά 19/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αιδώς Αργείοι. 
Κύριοι του ΠΑΣΟΚ η σκευωρία των μελών σας στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι δεν έχει όρια. Με κατασκευασμένες κατηγορίες προσπαθείτε να περιχαρακώσετε τους ψηφοφόρους εν ΄όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Προγραμματίζετε βιομηχανία παραπομπών  και πολιτικών διώξεων μη 
μπορώντας να δικαιολογήσετε την ανικανότητά σας, να διασφαλίσετε ότι οι θυσίες του Ελληνικού Λαού πιάνουν τόπο για να βγει η χώρα από την μέγκενη του ΔΝΤ, που εσείς λόγω της ασχετοσύνης σας οδηγήσατε.

Από το προεκλογικό "υπάρχουν λεφτά" φτάσαμε στην περικοπή του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης, στην κατακόρυφη άνοδο της ανεργίας και στις αβάστακτες αυξήσεις στα βασικά καταναλωτικά προϊόντα. Όμως αντί η κυβέρνηση να σκύψει στα προβλήματα του κόσμου και να προωθήσει αναπτυξιακές πολιτικές, προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόλεμο κλίμα για να αποφύγει την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι Έλληνες όμως πλέον είναι υποψιασμένοι, ξέρουν ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την επομένη κιόλας θα φέρει καταιγίδα νέων δυσβάσταχτων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.