Το ΠΑΣΟΚ του "λεφτά υπάρχουν", κατηγορεί τη ΝΔ ότι ψεύδεται...

Ως...πολιτικές θεωρούνται πλέον οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε non paper της Ιπποκράτους προς τα μέλη του Κινήματος. Κατ' αρχήν και όπως επισημαίνεται “στις εκλογές του Νοεμβρίου, οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν πράσινο φως στη συνέχιση της πορείας για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της Ελλάδας.
Ναι, με δυσκολίες και πόνο, αλλά με τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να βγούμε από το τούνελ μέχρι το 2013, όπως αποδεικνύουν τα ήδη θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς μας. Θα καταψηφίσουν όλους αυτούς που θέλουν να μας επιστρέψουν στο καταστροφικό παρελθόν, με κίνδυνο το φάσμα της χρεοκοπίας να επανέλθει άμεσα δριμύτερο και όλες οι θυσίες να πάνε, σε μια στιγμή, στο βρόντο”.
Και εξαπολύεται σφοδρή επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία, δείχνοντας καθαρά το σκληρό ροκ της πολιτικής που θα ακολουθηθεί στο δρόμο προς την 7η Νοεμβρίου!
Ειδικότερα υπογραμμίζεται το εξής: “...Από τη μία υπάρχει μία κυβέρνηση και ένα Κίνημα που παλεύουν για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας και των πολιτών της. Που προχωράνε μπροστά. Εδώ και ένα χρόνο δίνουν τον πατριωτικό αγώνα για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της πατρίδας.
Η τιτάνια προσπάθεια συνεχίζεται, δεν έχει λήξει ο συναγερμός. Αλλά γλιτώσαμε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία και τώρα χτίζουμε βήμα-βήμα την Νέα Ελλάδα – μία Ελλάδα που θα έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο, γιατί θα στηρίζεται πλέον στα δικά της πόδια, στις δικές της δυνάμεις. Ένα από τα βήματα, ένα θεμελιώδες βήμα, είναι ο «Καλλικράτης». Από την άλλη υπάρχει η Ν.Δ. που πρεσβεύει την επιστροφή στο καταστροφικό παρελθόν. Επιστροφή σε όλα εκείνα που μας κατέστρεψαν ως χώρα, που μας οδήγησαν στο χείλος της χρεοκοπίας.
Είναι οι εμπρηστές της ελληνικής οικονομίας. Εκείνοι που αφού οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής, μετά λιποτάκτησαν – για να χρεοκοπήσει η χώρα στα χέρια του ΠΑΣΟΚ – και τώρα εμπορεύονται φρούδες ελπίδες και μαγικές συνταγές για μηδενισμό του ελλείμματος, χωρίς κόπο και προσπάθεια. Θέλουν να σταματήσουν στη μέση τις προσπάθειες του ελληνικού λαού. Να πάνε χαμένες οι θυσίες. Επικίνδυνοι ως κυβέρνηση, επικίνδυνοι ως αντιπολίτευση. Δεν τους νοιάζει τίποτε, παρά μόνο η βελτίωση των εκλογικών τους ποσοστών με κάθε δυνατό τρόπο, με κάθε δυνατό ψέμα.
Τα σχόλια δικά σας... 

Σχόλια