Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

Η κοπτική-ραπτική συνεχίζεται.....

Είχαμε γράψει στις 23 Σεπ. 2010 στο άρθρο Εννέα ερωτήσεις για τους ιδιοκτήτες φορτηγών , τις "έφαγε" το σκοτάδι...  για τις ερωτήσεις που ως δια μαγείας είχαν εξαφανισθεί από το video της ενημέρωσης.
Είχαμε πει να μην ασχοληθούμε πάλι με το θέμα, αλλά διαπιστώσαμε ότι η πιο πάνω ενέργεια (ψαλίδισμα) ξανάγινε άλλες δυο φορές.
Δείτε και ακούστε τι έγινε στην χθεσινή ενημέρωση..
Στο 4.22 του Video της συνέντευξης των πολιτικών συντακτών , αρχίζει η ερώτηση του δημοσιογράφου Κούτρα: " ΚΟΥΤΡΑΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο Πρωθυπουργός είπε χθες, στη συνάντηση που είχαμε, ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ...και για την υπόθεση της Goldman Sachs;"
Η απάντηση του κ. Πεταλωτή ολοκηρώνεται στο 6.30 , με τη φράση "αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει και πράξη και από όλο το πολιτικό σύστημα"
Στην συνέχεια και όπως προκύπτει από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης, που παρατίθεται ακριβώς κάτω απ το video, η ερώτηση που θα έπρεπε να παίξει στο video (6.31), είναι :" ΚΟΥΤΡΑΣ: Όταν λέτε ότι δεσμευτήκατε για Εξεταστική, έχετε δεσμευτεί απέναντι σε ποιον;"
Αντί αυτής, γίνεται ένα άλμα-κόψιμο 13 ερωτήσεων !!!
Πιο συγκεκριμένα οι ερωτήσεις που κόβονται είναι σοβαρές και αφορούν στην δήλωση του πρωθυπουργού για την goldman sachs και το το τι ακριβώς ανέφερε.
Δείτε στις φωτογραφίες ποιες ερωτήσεις κόπηκαν από το video...

Η κοπτική-ραπτική συνεχίζεται.....
 

1 σχόλιο:

 1. Μια απίστευτη αποκάλυψη της "ΑΞΙΑΣ"

  Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμναλή και τώρα επίσημο στέλεχος με θεσμική ιδιότητα του Υπ.Εξ.

  Το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

  Ο 'εφιάλτης' είναι εδώ

  http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/2009.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.