Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο

Στο Σαν Φρανσίσκο βρέθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Η Υπουργός κατά την παραμονή της εκεί διέμεινε στο ξενοδοχείο Fairmont, όπου έδωσε και τη συνέντευξη τύπου (φωτό). Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ιστολογίου η Υπουργός θα έχει συναντήσεις με στελέχη επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας στη Silicon Valley.
Εντύπωση προκαλεί η μυστικότητα γύρω από την επίσκεψη, καθώς κανένα μέσο δεν αναφέρθηκε σε αυτήν, ούτε εξέδωσε το Υπουργείο σχετικό δελτίο τύπου. Εντός ολίγων ημερών θα επανέλθουμε με το βίντεο της συνέντευξης.


 Η συνέντευξη
Με τον Έλληνα Πρόξενο

Τις παραπάνω φωτογραφίες τις δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα του κ. Κώστα Πετράκου 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.