Το καλοκαίρι δεν φοράνε παράσημα στο Πολεμικό Ναυτικό...Τι άλλο θα ακούσουμε...
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί δεν θα φοράνε παράσημα και διακριτικά στις στολές τους.
Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι δεν άρεσαν, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τα παράσημα και τα διακριτικά με κάποιες στολές του Ναυτικού.
Τι να φοράνε δηλαδή οι άνθρωποι;
Κονκάρδες των κομμάτων, ή σήματα των ομάδων που υποστηρίζουν.
'Ελεος...
Τι άλλο να περιμένουμε δηλαδή, την κατάργηση της στολής;;

Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ?????????????? ΑΝΖΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι μόνον για το Ναυτικο η απαγόρευση Ισχυει και για τους άλλους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων. Βεβαιως, βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.