«Αμίλητος κ. Παπατόλιας στα έργα που… ξέχασε ο κ. Μαγκριώτης»

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
«Συνυπεύθυνοι όσοι ανέχονται τακτικές… Μαυρογιαλούρου
με ξαναζεσταμένες υποσχέσεις 25 ημέρες πριν τις εκλογές»

«Οι υποσχέσεις για έργα 25 μήνες πριν τις εκλογές θυμίζουν τακτικές Μαυρογιαλούρου και όσοι τις υιοθετούν είναι όμοιοι και συνυπεύθυνοι».
Αυτό επισημαίνει ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Παπατόλια στις δηλώσεις του υφυπουργού κ. Μαγκριώτη.
Στη δήλωσή του ο κ. Κ. Αγοραστός επισημαίνει:
«Με υπερήφανο ύφος και αμίλητος ο κυβερνητικός υποψήφιος περιφερειάρχης παρακολούθησε χθες τις «νέες» δεσμεύσεις του υφυπουργού Υποδομών κ. Μαγκριώτη για τα μεγάλα έργα της Μαγνησίας (για τους άλλους νομούς θα μιλήσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες).
Απέναντι στο σερβίρισμα των ξαναζεσταμένων δεσμεύσεων του κ. Μαγκριώτη για τον περιφερειακό Βόλου, τη λίμνη Κάρλα, τον προαστιακό Βόλου-Λάρισας, τον κόμβο Βελεστίνου και στην απουσία αυτή τη φορά οποιασδήποτε αναφοράς στο Κωπηλατοδρόμιο και την αναβάθμιση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, ο κατά το παρελθόν «μαχητικός» και «διεκδικητικός» νομάρχης δεν άρθρωσε ούτε κουβέντα.
Όπως παρακολουθούσε στη διάρκεια της θητείας του απλά τη στασιμότητα των μεγάλων έργων, που συνδέονται πλέον με τους Μεσογειακούς, αναλισκόμενος σε διαρκείς ανακοινώσεις, αναποτελεσματικών όπως περίτρανα αποδείχθηκε πρωτοβουλιών, που θα έβγαζαν από το τέλμα καίριες υποδομές, με τον ίδιο τρόπο παρακολούθησε χθες τις δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών, επιχειρώντας να κρύψει την ανυπαρξία πολιτικής που άσκησε για την προώθηση των έργων κάτω από το χαλί, ένεκα των επικείμενων εκλογών.
Γιατί άραγε ο κ. Παπατόλιας απέφυγε να σχολιάσει ότι για τον προαστιακό Βόλου-Λάρισας ο κ. Μαγκριώτης επανέλαβε τις γενικόλογες αναφορές του περασμένου Απριλίου για μελέτη και εξειδίκευση του έργου;
Για ποιο λόγο άραγε δεν αντέδρασε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού για τη δημοπράτηση της εργολαβίας-σκούπα στις αρχές του 2011, όταν τον Δεκέμβριο του 2009 ο κ. Μαγκριώτης δεσμεύονταν για την επιλογή του πιο ενδεδειγμένου και σύντομου τρόπου δημοπράτησης;
Γιατί προσπέρασε ότι η άμεση κατασκευή του κόμβου Βελεστίνου που ανακοινώθηκε χθες ήταν αυτολεξεί ότι ανακοίνωσε ο ίδιος υφυπουργός τον περασμένο Απρίλιο από τη Λάρισα και ενώ έχει μεσολαβήσει ήδη ένα εξάμηνο απραξίας;
Πώς και δεν άρθρωσε την παραμικρή κουβέντα για την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς σχετικά με το Κωπηλατοδρόμιο, που σύμφωνα με τις ρητές διαβεβαιώσεις του υφυπουργού στο πρόσφατο παρελθόν θα ήταν έτοιμο το 2013;
Που εξαφανίστηκε η μαχητικότητά του απέναντι στην απουσία αναφοράς του υφυπουργού για τα έργα αναβάθμισης του αεροδρομίου Σκιάθου;
Και επειδή ο κυβερνητικός υποψήφιος περιφερειάρχης θα καταφύγει στη συνήθη τακτική της ακατάσχετης φλυαρίας, απλά του επισημαίνουμε: τα ημιτελή έργα που συνεχίζουν να καρκινοβατούν μιλούν από μόνα τους! Άλλωστε οι ξαναζεσταμένες υποσχέσεις για έργα 25 ημέρες πριν τις εκλογές θυμίζουν τακτικές Μαυρογιαλούρου και όσοι τις υιοθετούν είναι όμοιοι και συνυπεύθυνοι».


Σχόλια

  1. aristo καιρος να βγαλεις το navbar

    εισαι παλιος πλεον στο διαδικτυο
    πχ
    http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=49527

    εγω χρησιμοποίησα το

    #navbar-iframe {display:none !important;}

    κανε και κανενα backup

    ψηλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.