Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : Η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

Στο εκλογικό κέντρο της υποψηφίας Δημάρχου Βόλου Ζέττας Μακρή, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Γαμβέτα  , βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κύριος Σαμαράς ευχήθηκε στην κυρία Μακρή καλή επιτυχία στον αγώνα της,  δηλώνοντας ότι είναι βέβαιος για τη νίκη της,  αφού η Ζέττα Μακρή έχει αποδείξει τις πολιτικές της ικανότητες και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την θέση του Δημάρχου Βόλου. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Βόλου να έχει δήμαρχο μία πολιτικό σαν την Ζέττα Μακρή , η οποία γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα και είναι ικανή να προσφέρει λύσεις και προοπτική στην πόλη του Βόλου,  είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας . Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες του Βόλου να υπερψηφίσουν την κυρία Μακρή και τον συνδυασμό ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,  γιατί είναι η μόνη εγγύηση για την δημιουργία ενός σύγχρονου μεγάλου Δήμου και παράλληλα τόνισε ότι με την ψήφο τους στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες πρέπει να στείλουν ισχυρό καταδικαστικό μήνυμα στην κυβέρνηση για τα σκληρά οικονομικά μέτρα που έχει επιβάλει, μέτρα που οδηγούν στην φτώχεια, την ανεργία, την ανέχεια. Η κυρία Μακρή ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία του στο Βόλο και στο εκλογικό της κέντρο, που σηματοδοτεί την πλήρη εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητά της. «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέξετε για την θέση της επικεφαλής του αυτοδιοικητικού συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις,  ώστε το όραμά μου για το Δήμο Βόλου να γίνει πραγματικότητα. Η πόλη μας θα γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», είπε μεταξύ άλλων η Ζέττα Μακρή.
 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, ΑΙΔΙΝΙ, ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ
 
Δύο μέρες πριν την έλευση του Αντώνη Σαμαρά στον Βόλο συνεχίζοντας την επικοινωνία της με τους πολίτες όλων των περιοχών που θα αποτελέσουν τον νέο μεγάλο Δήμο Βόλου η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Ζέττα Μακρή περιόδευσε στις περιοχές της Νέας Αγχιάλου, των Μικροθηβών και του Αιδινίου. Στη Νέα Αγχίαλο η κυρία Μακρή περπάτησε στους δρόμους της αγοράς και συνομίλησε με τους πολίτες, οι οποίοι της εξέφρασαν την αγωνία τους για την κρίση που έχει επέλθει εξαιτίας των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. Σε συνάντηση που είχε επίσης στη Νέα Αγχίαλο με πλήθος κατοίκων η κυρία Μακρή έγινε αποδέκτης προβληματισμών  για το πώς η περιοχή τους θα ενταχθεί ομαλά στον Νέο Δήμο Βόλου και για το αν τα προβλήματά τους θα βρούν λύσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα διαχείρισης των υδάτων αλλά και σε έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στο λιμάνι της περιοχής. Την έλλειψη αγροτικών δρόμων που δημιουργεί δυσκολίες στην πρόσβαση στα χωράφια τους εξέθεσαν κυρίως στην Ζέττα Μακρή οι κάτοικοι του Αιδινίου, οι οποίοι την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Ανάλογη υποδοχή της επεφύλαξαν οι κάτοικοι των Μικροθηβών, που προέταξαν το πρόβλημα της ανεπάρκειας αρδευτικών υδάτων που αντιμετωπίζουν με αποτέλεσμα να ξεραίνονται οι καλλιέργιές τους, όπως χαρακτηριστικά είπαν. Τόσο στην Νέα Αγχίαλο όσο και στις  Μικροθήβες και το Αιδίνι οι ντόπιοι μοιράστηκαν με την Ζέττα Μακρή την αγωνία τους για την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα υπαχθούν σε έναν τόσο μεγάλο Δήμο. Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου τους διαβεβαίωσε ότι στόχος της είναι να αναπτυχθούν ισόρροπα όλες οι περιοχές του Δήμου Βόλου. «Είμαστε εδώ όπως βρεθήκαμε και θα βρεθούμε σε όλες τις άλλες περιοχές, ώστε να αφουγκρασθούμε προσωπικά τις ανάγκες σας και να καταγράψουμε τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες, για να είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε με γνώση και ολοκληρωμένο σχέδιο. Το έχω δηλώσει  και θα το ξαναπώ ότι τα δημοτικά κεκτημένα όλων των πολιτών όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά και θα επαυξηθούν. Ο Δήμος Βόλου, όπως θα διαμορφωθεί θα δίνει ίσες ευκαιρίες και προνόμια σε όλους τους δημότες του. Με ευαισθησία και σοβαρότητα θα είμαστε παρόντες σε κάθε γωνιά του. Αυτό για μένα είναι δεσμευση», δήλωσε η κυρία Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.