Σήμερα έχουμε γενέθλια..

Ένα χρόνο συμπληρώνει σήμερα το "Έχω μάτια και βλέπω".
Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στο διαδίκτυο και στον μαγικό κόσμο των Blogger.
Ξεκινήσαμε με αυτό το άρθρο:

Από τότε περίπου 4700 άρθρα αναρτήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας  και την στήριξή σας.
Ευχαριστώ όλους τους αγαπητούς αναγνώστες και σχολιαστές, γιατί πιστεύω ότι με βοήθησαν να βελτιωθώ και να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα blogs για την φιλοξενία των άρθρων μου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω τόσο στο  ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ όσο και στο Olympia , γιατί με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν δίνοντας μου την δυνατότητα να γράφω στα δικά τους καταξιωμένα και αναγνωρισμένα Blog.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην τεράστια υποστήριξη όλων των AΔΕΣΜΕΥΤΩΝ, των οποίων το έργο και η εν γένει παρουσία τους, κατά την άποψη μου, είναι ένα "κόσμημα" για το διαδίκτυο.

Σχόλια

  1. Σου ευχόμαστε Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχόμαστε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να κάνετε τόσο σημαντικές και αξιόλογες αναρτήσεις....Φιλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα με πολλες επιτυχιες.
    ΥΓ. Ακομα και η τούρτα μπλε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα
    Ειλικρινά αυτήν βρήκα.
    Όταν όμως την είδα αυτό σκέφτηκα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.. ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ.. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ...
    ΤΑΔΕ..ΕΔΗ.. ΣΑΜΟΣ ΜΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ" σου εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσεις. Σε παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά μήνες τώρα. Πάντα επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.