Ο Παπατόλιας και οι 'πρωτοβουλίες' του για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Τα υπερφίαλα λόγια για τους Μεσογιακούς Αγώνες ξεκίνησαν από την πρώτη ανάληψης των καθηκόντων του Απ. Παπατόλια.

Πρώτη 'πρωτοβουλία' η κατάρτιση προγράμματος εθελοντισμού που θα ενίσχυε την υποψηφιότητα της Μαγνησίας για τους Μεσογιακούς Αγώνες. (δημοσίευμα 9/1/2007). Έμειναν στις ανακοινώσεις...

Ακολούθησε άλλη 'πρωτοβουλία': Η παρουσίαση πλαισίου παρεμβάσεων, που...
θα δρομολογούνταν ενόψει του 2013, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είτε ασκώντας αυτοτελώς το ρόλο της, είτε υποστηρίζοντας τη δράση των δήμων και της Οργανωτικής Επιτροπής (δημοσίευμα 10/2/2008). Από τις μακροσκελείς ανακοινώσεις δεν προχώρησε τίποτα.

Το μόνο που έγινε ήταν να προκληθεί έντονη δυσαρέσκεια του δήμου Βόλου (15/2/2008) και να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από την ΤΕΔΚ Μαγνησίας, που βρέθηκε στο πλευρό του δημάρχου Βόλου. Αδυναμία συνεργασίας δηλαδή ακόμη και για τους δήμους στον ίδιο νομό. Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου.


Τότε ο Απ. Παπατόλιας ξεκαθάριζε ότι παρά τις αντιδράσεις η ΝΑΜ δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει. Πότε άραγε τις ανέλαβε;

Δήλωνε ταυτόχρονα τη σαφή και ρητή αντίθεση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας στη διάσπαση των αθλημάτων (13/2/2008 και 15/2/2008), αποδεικνύοντας ανακολουθία λόγων, όταν τον Φεβρουάριο του 2010 και ενώ είχε ήδη βάλει πλώρη για την αιρετή Περιφέρεια συμφωνούσε με τη διασπορά των αθλημάτων (9/2/2010)

Φωτοβολίδα αποτέλεσε και η πρωτοβουλία να καλέσει την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στην κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός τοπικού σχεδίου διάσωσης των Μεσογειακών Αγώνων (11/4/2009)

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_2313.html

Σχόλια