Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Παπατόλιας και οι 'πρωτοβουλίες' του για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Τα υπερφίαλα λόγια για τους Μεσογιακούς Αγώνες ξεκίνησαν από την πρώτη ανάληψης των καθηκόντων του Απ. Παπατόλια.

Πρώτη 'πρωτοβουλία' η κατάρτιση προγράμματος εθελοντισμού που θα ενίσχυε την υποψηφιότητα της Μαγνησίας για τους Μεσογιακούς Αγώνες. (δημοσίευμα 9/1/2007). Έμειναν στις ανακοινώσεις...

Ακολούθησε άλλη 'πρωτοβουλία': Η παρουσίαση πλαισίου παρεμβάσεων, που...
θα δρομολογούνταν ενόψει του 2013, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είτε ασκώντας αυτοτελώς το ρόλο της, είτε υποστηρίζοντας τη δράση των δήμων και της Οργανωτικής Επιτροπής (δημοσίευμα 10/2/2008). Από τις μακροσκελείς ανακοινώσεις δεν προχώρησε τίποτα.

Το μόνο που έγινε ήταν να προκληθεί έντονη δυσαρέσκεια του δήμου Βόλου (15/2/2008) και να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από την ΤΕΔΚ Μαγνησίας, που βρέθηκε στο πλευρό του δημάρχου Βόλου. Αδυναμία συνεργασίας δηλαδή ακόμη και για τους δήμους στον ίδιο νομό. Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου.


Τότε ο Απ. Παπατόλιας ξεκαθάριζε ότι παρά τις αντιδράσεις η ΝΑΜ δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει. Πότε άραγε τις ανέλαβε;

Δήλωνε ταυτόχρονα τη σαφή και ρητή αντίθεση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας στη διάσπαση των αθλημάτων (13/2/2008 και 15/2/2008), αποδεικνύοντας ανακολουθία λόγων, όταν τον Φεβρουάριο του 2010 και ενώ είχε ήδη βάλει πλώρη για την αιρετή Περιφέρεια συμφωνούσε με τη διασπορά των αθλημάτων (9/2/2010)

Φωτοβολίδα αποτέλεσε και η πρωτοβουλία να καλέσει την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στην κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός τοπικού σχεδίου διάσωσης των Μεσογειακών Αγώνων (11/4/2009)

http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/blog-post_2313.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.