Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΠΟΛΕΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Χθες οι διοριστέοι εφοριακοί, τελωνειακοί, δημοσιονομικοί του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1Γ 2008 απέκλεισαν συμβολικά το Υπουργείο Οικονομικών.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠ.ΟΙΚ. ΚΟΥ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑ ΧΑΤΖΗ, ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ρε αϊ στο διάολο παλιοτραμπούκοι που θα μιλήσετε για παρανομίες! Η κυβέρνησή σας είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.