Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Αυτή την ώρα ο Άρης Γιαννακίδης μαζί με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν στο Δέρειο!!!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονιάς και Θράκης Άρης Γιαννακίδης αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μ. Δέρειο του νομού Έβρου μαζί με τον μουσουλμάνο βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και γυρνάνε σπίτι-σπίτι μέσα στο σκοτάδι...

Τι δουλειά έχει ο Χατζηοσμάν στον Έβρο;;;
Δίνει γραμμή στους μουσουλμάνους τι να ψηφίσουν;;;
Πιέζουν τους Πομάκους να ψηφίσουν Γιαννακίδη;;;

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ο Αχμέτ Χατζηοσμάν κυκλοφορούσε προεκλογικές αφίσες του στα τουρκικά, ενώ το τουρκικό κρατικό κανάλι ΤRΤ έπαιζε διαφημιστικό σποτάκι που απευθυνόταν στους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, όπου έλεγε: «οι Τούρκοι να ψηφίσουν τους Τούρκους» και συγκεκριμένα προέτρεπαν τους Έλληνες μουσουλμάνους να ψηφίσουν τον Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Ως πότε θα κάνουν "κουμάντο" στις εκλογές μας οι Τούρκοι και το τουρκικό προξενείο; ...»

Συγχαρητήρια κ. Γιαννακίδη, συνεχίστε να κυκλοφορείτε μαζί με τους αυτοαποκαλούμενους "τούρκους" και ο λαός θα σας δώσει την απάντηση στις εκλογές... 

http://alexpolisonline.blogspot.com/2010/10/blog-post_2931.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.