Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχει περιορισμός στη διαφήμιση υποψηφίων σε ιστοσελίδες

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη διαφήμιση υποψηφίων, συνδυασμών και υποψηφίων συμβούλων με διαφημιστικά banners σε ιστοσελίδες όπως ξεκαθάρισε το Υπουργείο Εσωτερικών αναρτώντας στην ιστοσελίδα του απαντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις που έθεσε στο υπουργείο το eklogika.gr, ώστε να διασαφηνιστούν ερωτήματα που είχαν προκληθεί από ασάφειες του νόμου και των επεξηγηματικών εγκυκλίων.


http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_667.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.