Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΔΗΜΑΡΑΣ: ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ


Το κίβδηλο νόμισμα της υποτακτικής Κυβέρνησης του Αντιλαϊκού Μνημονίου έχει από τη μία όψη του τον Γιάννη Σγουρό, τον χρισμένο, τον γνήσιο εκφραστή, τον ορθόδοξο θιασώτη του Μνημονίου Κατοχής, τον Πρύτανη των απευθείας αναθέσεων, τον αρχιτέκτονα-αλχημιστή των ψεύτικών προϋπολογισμών και ισολογισμών της Νομαρχίας, τον παθητικό επαγγελματία αυτοδιοικητικό, που είναι ανίκανος να επιλέξει τους Αντιπεριφερειάρχες του και από την άλλη όψη τον Γιάννη ΠΑΡΩΝ Δημαρά, τον πρωταθλητή του ουδέτερου, του χλωμού, τον πολιτικό του γκρίζου ΠΑΡΩΝ, το γνήσιο τέκνο του δημοσιογραφικού επικοινωνιακού σωλήνα, του γυρολόγου των καναλιών, του μέλους των προθύμων ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΝΤΟΡΑΣ, του μεταλλαγμένου μασκαρεμένου σκληρού ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κύριε ΠΑΡΩΝ Δημαρά, Πόντιε Πιλάτε με το νωχελικό, γλυκερό ύφος η ιστορία της Πατρίδας μας γράφτηκε με σφεναρά εκκωφαντικά ΟΧΙ, ποτέ με δειλή στάση επαναλαμβανόμενων ΠΑΡΩΝ στη Βουλή για το Μνημόνιο, το Εργασιακό, το ασφαλιστικό.
Είναι λοιπόν η ώρα να αποσύρουμε τάχιστα το κάλπικο νόμισμα ΣγουροΔημαρά και με την ψήφο την 7η Νοεμβρίου να απαξιώσουμε τους αργυρώνητους της προσκυνημένης Πασοκοεξουσίας, αλλά και τους συστηματικούς καθεστωτικούς υστερικούς «κήρυκες» του Μνημονίου της Τηλεδημοκρατίας τον 8μμ.

Γ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.