Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Ο παμμέγιστος επιστολογράφος

Είναι σε συνεννόηση με τον Σαμαρά, όπως κάποιοι υποστηρίζουν;
Βρήκε την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή του από τον Καραμανλή;
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει.
Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ιστορικός του μέλλοντος, όταν εξετάσει την χρονική περίοδο 2004-2009, δε θα χρειαστεί να ψάξει γιατί η απόδοση του Δημητρίου Αβραμόπουλου στα υπουργεία που ανέλαβε ήταν σαν το καρδιογράφημα του νεκρού.
Ο μέγας αυτός πολιτικός πολύ απλά δεν είχε χρόνο για ν’ ασχολείται με πράγματα ποταπά. Δηλαδή με γάζες και ορούς.
Σε πείσμα όλων εκείνων που τον είχαν κατατάξει στην υποδεέστερη κατηγορία του υπουργού, αυτός κοιτούσε να σώσει τη χώρα.
Και γι’ αυτό έγραφε επιστολές.

Για τα μεγάλα.
Έτσι δεν του έμενε καθόλου χρόνος ν’ ασχοληθεί με τα καθημερινά.
Ευτυχώς που βγήκαν όλα στο φως και μπορεί επιτέλους ο απλός πολίτης ν’ αξιολογήσει τη μέγιστη προσφορά του Δημητρίου στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.