Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Που είναι τα λεφτά και η πράσινη διαφάνεια ρε ΠΑΣΟΚοι;

Σε αυτή τη σελίδα (http://ekloges.ypes.gr/diafaneia/index.html) οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώνουν τα έσοδα και τα έξοδα που έχουν κατά τον προεκλογικό τους αγώνα.

Ο Κικίλιας έχει μέχρι στιγμής δηλώσει:

Σύνολο Εσόδων: 52.000,00 €
Σύνολο Δαπανών: 49.033,55 €

ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο "ΜΑΪΜΟΥ";

0 (ΜΗΔΕΝ) ο ένας και 0 (ΜΗΔΕΝ) και ο άλλος
Μέχρι τώρα δεν έχουν χαλάσει ούτε ένα ευρώ!!!

Δείτε εδώ τον αυθεντικό ΠΑΣΟΚο και εδώ τον "μαϊμού" ΠΑΣΟΚο που ψήφισε παρόν στο μνημόνιο αλλά ψήφισε όλα τα νομοσχέδια που ήρθαν στη Βουλή επί τη βάση του μνημονίου...

Δείχνουν έμπρακτα που την έχουν γραμμένη τη διαφάνεια που ευαγγελίζεται ο αρχηγός τους...

στα πράσινα παπάρια τους
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.