Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Και τώρα κάποιοι οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη...

Όπως πχ ο Υπ. Οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου που άφησε σε συνέντευξη που έδινε στο Εξωτερικό υπονοούμενα για τον Κ.Καραμανλή λέγοντας "Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές, ακόμη και χωρίς τη λέξη πρώην πρωθυπουργός, ότι ο κ. Γιουνκέρ δεν αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου, αλλά σε προηγούμενο πρωθυπουργό. Και όλοι νομίζω μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται..."
 
Όπως ο Μ. Καψής από το ΜΕΚΑλο κανάλι που είπε ότι τον Κ.Καραμανλή εννοούσε ο κ. Γιούνγκερ...

Όπως κύκλους που υπονοούσαν τον Κ.Σημίτη...

Τους εξέθεσε όλους ο ίδιος ο κ. Γιούνγκερ διευκρινίζοντας ότι αναφαίρεται σε δηλώσεις του κ. Παπανδρέου...
Θα μου πείτε και με το δίκιο σας περιμένεις αξιοπιστία από το ΜΕΚΑλο κανάλι ;;;

Όχι αγαπητοί . Είναι μηδενικής αξιοπιστίας εδώ και πολλά χρόνια αυτό το κανάλι (και όχι μόνο αυτό) αλλά θα περίμενα από  τον υπουργό να μήν συμπεριφέρεται σαν φανατισμένο οπαδό περιφερειακής κλαδικής του κόμματος.
Θα περίμενα να έχει ακούσει Ο ΙΔΙΟΣ τις δηλώσεις Γιούνγκερ και κατόπιν να σχολιάσει και φυσικά να μήν ΑΦΗΣΕΙ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ για κανένα...
Ιδιαίτερα όταν βρίσκεται στο εξωτερικό...
Αν μή τι άλλο η προπαγάνδα και η κομματική τύφλωση  μειώνει την όποια αξιοπιστία τρέφουν προς το πρόσωπό του οι Έλληνες πολίτες... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_6384.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.