Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Φασούλας: Δέχομαι ένα σκληρό πόλεμο εδώ και τρεισήμισι χρόνια, όχι από την αντιπολίτευση, αλλά από ανθρώπους του ΠαΣοΚ, στο δήμο Πειραιά..

Σήμερα 12/10, ο δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84»
Μεταξύ άλλων, είπε:
Δημοσιογράφος: Εντοπίζετε σε κάποιους λόγους όλο αυτό το κλίμα που υπάρχει σε βάρος σας;
Π. Φασούλας: «Δεν μπορώ να εντοπίσω τίποτα. Πραγματικά, δεν μπορώ να εντοπίσω τους λόγους. Και εγώ ψάχνω να βρω στο μυαλό μου απάντηση. Καταρχήν, δεν είναι τυχαίο ότι δέχομαι ένα σκληρό πόλεμο εδώ και τρεισήμισι χρόνια, όχι από την αντιπολίτευση του δήμου Πειραιά, αλλά από ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν στο πολιτικό σκηνικό του ΠαΣοΚ, στο δήμο Πειραιά...».
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.