Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ

 
Στο Πολιτικό Γραφείο της Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου  Ζέττα Μακρή. Οι δύο πολιτικοί σε πολύ ζεστό κλίμα και με άνεση χρόνου αντήλλαξαν απόψεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την πορεία και το μέλλον του Δήμου Βόλου. Η κα Ζέττα Μακρή εξέθεσε τις θέσεις και τους στόχους της για το Νέο Δήμο Βόλου δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, στη σπουδαιότητα της πολιτιστικής ταυτότητας του Δήμου, την απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής  συνείδησης και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του πολίτη. Η κα Μακρή υπογράμμισε επίσης την δέσμευσή της, εφόσον εκλεγεί, να σταθεί δίπλα στο πλευρό του κάθε πολίτη και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του και τις απαιτήσεις όλων των περιοχών που θα συνενωθούν στο νέο Δήμο Βόλου. Επιπλέον ζήτησε, στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος  τη στήριξη και τη συνεργασία με τη Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της πόλης μας.
Η κα Ροδούλα Ζήση, που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει, τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του θεσμού,    έδωσε διαβεβαιώσεις ότι ως βουλευτής, ως Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ως δημότης του Βόλου και ως γυναίκα θα είναι  αρωγός στην προσπάθεια, του Δημάρχου που  ο λαός του Βόλου θα επιλέξει με την ψήφο του. Η κα Ζήση που είναι γνωστή για τους πολυετείς  αγώνες της στον πλευρό του  πολίτη ευχήθηκε στην κα Μακρή καλή επιτυχία και δύναμη για την προεκλογική της μάχη και δήλωσε ότι η ίδια με όσες δυνάμεις διαθέτει θα στηρίξει τη νέα Δημοτική Αρχή, ώστε ο Καλλικράτειος Δήμος που δημιουργείται να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο και  πάντα με γνωμονα  το συμφέρον των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.