Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση καλεί διαδίκτυο!
Κυβέρνηση καλεί Διαδίκτυο!

Είναι θέμα ημερών να εκδηλωθεί μια κυβερνητική πρωτοβουλία  για διάλογο με τις ανεξάρτητες φωνές του διαδικτύου-bloggers και συντάκτες των ανεξάρτητων ιστοσελίδων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, την οποία είχε αποκαλύψει το olympia.gr,  πηγάζει απο τη  επιθυμία του πρωθυπουργού, να αποκτήσουν οι σκαπανείς του διαδικτύου, την νομιμοποίηση και τη θεσμική κατοχύρωση αντίστοιχη με των δημοσιογράφων των παραδοσιακών ΜΜΕ που βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία.

Θέματα όπως η ασφαλιστική κάλυψη, η δημουργία Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου και οι διαπιστεύσεις μας στις ενημερώσεις κομμάτων και φορέων, είναι μερικά απο τα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή διαβούλευση.

Η πρωτοβουλια ανήκει στον Γιάννη Ραγκούση και θα κληθούν όλοι οι bloggers, χωρίς εξαιρέσεις, να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέσα απο ανοιχτό διάλογο αλλά και συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών.

Επιτέλους κάτι κινείται και ελπίζουμε να είναι στη σωστή κατεύθυνση...

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.