Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ εθνικά συμφέρουσες και όχι ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Β. Παπαγεωργοπουλος: Καθώς έβλεπα το Σάββατο τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να υποδέχονται με  ιδιαίτερες τιμές τον Πρωθυπουργό της Κίνας και να υπογράφουν διμερείς συμφωνίες, το μυαλό μου γύρισε ενάμιση χρόνο πίσω όταν ο κύριος Γ. Παπανδρέου δήλωνε ότι δεν θέλει να έχουμε καμία σχέση με την Κίνα στο θέμα της αξιοποίησης των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όταν συγκεκριμένοι βουλευτές, συνδικαλιστές και υποψήφιοι σήμερα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές προσπαθούσαν να σπάσουν την είσοδο του λιμανιού της πόλης μας για να σταματήσουν τη συνεργασία Ελλάδος-Κίνας, κάτι το οποίο δυστυχώς πέτυχαν ειδικά για τη Θεσσαλονίκη.
Από την άλλη την πλευρά νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που ο Δήμος Θεσσαλονίκης άνοιξε προ δεκαετίας τον δρόμο της συνεργασίας με την Κίνα!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» προχώρησε σε αδελφοποίηση και άμεση συνεργασία σε όλους τους τομείς με τρείς τεράστιες κινεζικές πόλεις, και συγκεκριμένα το Τιαντσίν (12 εκατ.κάτοικοι), Σενγιάγκ (10 εκατ.κάτοικοι), Ντονγκουάν (8 εκατ.κάτοικοι)!

Αυτή είναι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
ΕΡΓΑ και ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
ΘΕΣΕΙΣ εθνικά συμφέρουσες και όχι ΤΥΦΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.