Εντείνει τον προεκλογικό της αγώνα η Ζέττα Μακρή


  Δίπλα στους πολίτες όλων των περιοχών που θα συνενωθούν στον νέο Καλλικρατικό Δήμο του Βόλου βρίσκεται διαρκώς η Ζέττα Μακρή σε μία προσπάθεια να αφουγκρασθεί τις ανάγκες της πόλης και να εκθέσει τις απόψεις και τους στόχους της για την ανάπτυξη της περιοχής. Με στρατηγικό στόχο την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης που θα προωθήσει τη λειτουργία  ενός αποτελεσματικού  μηχανισμού παραγωγής ουσιαστικών λύσεων, η Ζέττα Μακρή συναντά καθημερινά εκπροσώπους φορέων, μέλη συλλόγων  και κατοίκους περιοχών ώστε να τους μεταδώσει τις σκέψεις της για τον τρόπο διοίκησης της πόλης μας αλλά και για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας της  την επομένη μέρα των εκλογών.
  Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου  με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση  στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ Ιγνάτιου αλλά και στο θεάρεστο έργο της Εκκλησίας συναντήθηκε μαζί του στα γραφεία της Μητρόπολης. Και οι δύο συμφώνησαν  ότι ιδιαίτερης σημασίας είναι η στήριξη των αδύναμων ομάδων της περιοχής και η επίδειξη μίας λειτουργικής κοινωνικής πολιτικής  που θα προωθήσει την  επίλυση βασικών καθημερινών  προβλημάτων. Ένας από τους βασικούς στόχους άλλωστε της κυρίας Μακρή και του συνδυασμού της είναι η αναβάθμιση του κοινωνικού προσώπου του Δήμου με τρόπο που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στη νέα Δημοτική Αρχή.

 
  Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου άκουσε και τους προβληματισμούς εμπόρων, βιοτεχνών και επιχειρηματιών του Νομού Μαγνησίας στα εγκαίνια του 3ου Επιχειρηματικού Πανοράματος, όπου με την απλότητα, τον φιλικό της τρόπο και κυρίως την προθυμία της για συνεργασία κέρδισε τις εντυπώσεις. Στη συνάντηση της με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν τα έργα υποδομής, οι στόχοι και οι προοπτικές του τουρισμού στην περιοχή μας. Η κα Μακρή αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του τουρισμού ως μοχλού ανάπτυξης και ευημερίας του Νομού και δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος τομέας αποτελεί έναν από τους κυριότερους άξονες του προγράμματος της, καθώς είναι αναμφισβήτητη η συμβολή του στην τόνωση της οικονομίας της περιοχής.
  Η κα Μακρή επισκέφτηκε και τον Δήμο Νέας Αγχιάλου, όπου συνομίλησε με τη Δημοτική Αρχή και εκπροσώπους φορέων. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης δήλωσε ότι όλες οι περιοχές που συνενώνονται στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Βόλου θα έχουν ισότιμη μεταχείριση, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος. Δεν παρέλειψε να τονίσει  την ανάγκη ανάδειξης  των χαρακτηριστικών όλων των περιοχών και να παρουσιάσει  την πρόθεσή της να ενσκύψει σε κάθε πρόβλημα που αυτές αντιμετωπίζουν. Συνάντηση για τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα αλλά και τους στόχους του Δήμου Ιωλκού είχε επίσης η κα Μακρή με το Δήμαρχο, Δημοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου Ιωλκού. Συναισθανόμενη την αγωνία των κατοίκων της περιοχής που χάνουν την αυτοδιοικητική τους αυτονομία τους διαβεβαίωσε ότι η προστασία όλων των πολιτών αποτελεί  προτεραιότητα αλλά και υποχρέωσή της απέναντι τους.
 Εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ εξέθεσαν στην κα Μακρή τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στην αγωνία τους για τις μετατάξεις των υπαλλήλων που πιθανότατα θα γίνουν με τη σύσταση του νέου Δήμου. Η Ζέττα Μακρή στο σημείο αυτό δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει  το έργο αυτών των ανθρώπων και πως οι οποιεσδήποτε αποφάσεις θα ληφθούν μετά από διάλογο μαζί τους και χωρίς ισοπεδωτική λογική. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι συναισθάνεται την αγωνία των δημοσίων υπαλλήλων αλλά  και όλων των εργαζομένων για την αύξηση της ανεργίας, τις μισθολογικές περικοπές και τις ασφαλιστικές αλλαγές που συνεπάγεται η υπογραφή του μνημονίου από την κυβέρνηση,  Σαφής ήταν και η τοποθέτηση της κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, με τους οποίους συνομίλησε για το κρίσιμο για την περιοχή θέμα της υπογραφής της Πράξης Εφαρμογής. Η κα Μακρή γνωρίζει πολύ καλά τις αντιδράσεις των κατοίκων και με απόλυτη σαφήνεια δήλωσε πως από κοινού θα ληφθούν οι αποφάσεις και αφού βέβαια μελετηθούν με ευθύνη και σοβαρότητα όλες οι παράμετροι του θέματος. Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου παραβρέθηκε και σε εκδήλωση των ΚΑΠΗ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας τονίζοντας ότι όλοι μας οφείλουμε να αγκαλιάζουμε με αγάπη, ζεστασιά και φροντίδα τους ηλικιωμένους ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και πολυσήμαντης προσφοράς τους.
  Στόχος της Ζέττας Μακρή είναι μέχρι να ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος να βρεθεί σε κάθε γωνιά του Δήμου Βόλου, να έρθει σε επαφή με όλες τις κοινωνικές ομάδες και να συνομιλήσει με κάθε συμπολίτη της. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης δημοτών και Δημοτικής Αρχής, η κινητοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων  της πόλης και α αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών αποτελούν τους κύριους άξονες του προγράμματος της  κας Ζέττας Μακρή.

Σχόλια