Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Η Ζέττα Μακρή στο δήμο Ιωλκού

  To Δημαρχείο Ιωλκού επισκέφτηκε  η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου  , όπου και συνάντησε τον Δήμαρχο Ιωλκού Πάρι Μουτσινά, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και κατοίκους της περιοχής. Η κα Μακρή άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ενώ της ζητήθηκε να δεσμευτεί ότι σε περίπτωση εκλογής της θα επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή, αφού αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεωφυσικό κομμάτι για την πόλη του Βόλου. Η κα Μακρή δήλωσε ότι ο Δήμος Ιωλκού θα αποτελέσει  ισότιμο μέλος του νεοσύστατου Δήμου και ότι θέση και στόχος της είναι όλες οι περιοχές που περιλαμβάνονται στα νέα όρια της πόλης με το σχέδιο «Καλλικράτης» να έχουν ίση και εξίσου σημαντική μεταχείριση.  Τέλος υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της θα προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι της μεγάλης διοικητικής πρόκλησης που καλούνται να αναλάβουν με γνώμονα πάντα τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.