Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Ακουσον, Άκουσον: Δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη για Εξεταστική Επιτροπή..

Ακούστε τι είπε o K. Πεταλωτής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ στην Ευρώπη...
Ρωτάει η Τρέμη: κ. Πεταλωτή δεσμευθήκαμε, στην Ευρώπη να κάνουμε εξεταστική Επιτροπή;
Απάντηση: ΒΕΒΑΙΩΣ..
Πρετεντέρης: αυτό είναι πολύ σοβαρό, σε ποιον δώσαμε την διαβεβαίωση ότι θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή.., που στο μνημόνιο, που;;
Ρωτάει ο κ. Μαρκόπουλος: που το λέει αυτό, υπάρχει επίσημη συμφωνία;
Μόλις είδε ότι δυσκολεύουν τα πράγματα, παρενέβη η Τρέμη για να σώσει την παρτίδα και να "προστατεύσει" τον Πεταλωτή και κόβει την συζήτηση λέγοντας δεν έχουμε χρόνο...
Έκανε την διακοπή για να πάει στο ανύπαρκτο θέμα του Βατοπεδίου.
Ε βέβαια για το Βατοπέδι υπάρχει χρόνος...
Δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη για εξεταστική είπε ο Πεταλωτής.. και για την Goldman Sachs  και την εμπλοκή της το 2000-2001, είχαμε δεσμευθεί από τον Φεβ.2010 να δώσουμε πληροφορίες, σχετικά με την υπόθεση των κρυφών ομόλογων.... (Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για το "κρυφό" ομόλογο της Goldman Sachs )
Που είναι αυτή η απάντηση στην δέσμευση μας προς την Ευρώπη, για την Goldman Sachs κ. Πεταλωτή;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.