Γιατί ο κ. Παπατόλιας θέλει να φιμώσει 6 υποψήφιους περιφερειάρχες;

«Γιατί θέλει να αποκλείσει από τον τηλεοπτικό διάλογο τους κ.κ. Β. Μπούτα, Αστ. Ροντούλη, Κ. Πουλάκη, Δ. Κουρέτα, Θ. Ζαχαρόπουλο και Φ. Γεννηκομσίου;»

«Ο κυβερνητικός υποψήφιος καλείται να εξηγήσει στους πολίτες της Θεσσαλίας γιατί θέλει να φιμώσει 6 υποψήφιους περιφερειάρχες, γιατί δεν θέλει να ακουστεί και η δική τους φωνή, η δική τους πρόταση για την Θεσσαλία», επισημαίνει σε δήλωσή του ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Στη δήλωσή του σημειώνει:
«Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, κάθε υποψήφιος περιφερειάρχης δικαιούται μία εμφάνιση σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τηλεοπτικός διάλογος (ντιμπέιτ) επιτρέπεται μόνο αν συμμετέχουν τα 3/5 των υποψηφίων περιφερειαρχών.
Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Παπατόλιας με καλεί δήθεν δημοσίως σε διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν επιτρέπεται. Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει μάλιστα οι κ.κ. Πουλάκης και Κουρέτας καταγγέλλοντας τον κ. Παπατόλια.
Παράλληλα, λέει τάχα να μην κάνουμε μονόλογο όταν αυτός έχει αξιοποιήσει ήδη τη μία εμφάνιση που δικαιούται σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό επιλέγοντας να προβληθεί μία συνέντευξη τύπου που έδωσε.
Συνάγεται ότι ο κυβερνητικός υποψήφιος όχι μόνο δεν εννοεί αυτό που λέει αλλά επιδίδεται σε ασκήσεις φθηνού εντυπωσιασμού αποφεύγοντας να μιλά επί της ουσίας για τα καυτά ζητήματα της Θεσσαλίας. Είναι εντυπωσιακό ότι αν και νομικός με καταγγέλλει επειδή δεν συνηγορώ στην πρότασή του για παραβίαση του νόμου!
Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Θεσσαλίας. Ας εξηγήσει γιατί θέλει να αποκλείσει από τον τηλεοπτικό διάλογο τους εκλεκτούς συνυποψήφιους κ.κ. Β. Μπούτα, Αστ. Ροντούλη, Κ. Πουλάκη, Δ. Κουρέτα, Θ. Ζαχαρόπουλο και Φ. Γεννηκομσίου. Ας εξηγήσει γιατί θέλει να τους φιμώσει, γιατί δεν θέλει να ακουστεί και η δική τους φωνή, η δική τους πρόταση για την Θεσσαλία».





Σχόλια